Dąbrowka Kamień Pom.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
maja_tm
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2014 22:08
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Dąbrowka Kamień Pom.

Post autor: maja_tm »

...stokrotka w soboty niedziele i święta nie ma zabiegów...co do plaży to ja jeździłem do DZIWNOWA,DZIWNÓWKA,REWALA...co do internetu to w uzdrowisku go nie ma...na pewno jest w Ratuszowej (fajna knajpka przy okazji)...aaaaa...pralni tez nie ma...:)...wyjazdy są organizowane np do NIEMIEC ale My ze swoją EKIPĄ mieliśmy swoje wyjazdy ciekawsze..:)
Patryk02
Na forum od: 27 maja 2014 09:54
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Patryk02 »

Witam!!
Wybiera się ktoś do sanatorium Dąbrówka Kamień Pomorski 29 maja z woj. Pomorskiego okolice Chojnic ??? Numer kontaktowy 733-626-100.
syla007
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2014 09:30
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: syla007 »

No kochani komu w drogę temu "Dąbrówka" czeka :mrgreen: ,ja w piątek wyjeżdzam, trzymajcie kciuki za miłe osobowości napotkane na mej drodze :lol:
no i wiadomo -aby POGODA była- nie dość że ducha to jeszcze ogólnie co by słońca nie zabrakło ;) zaczynam pakować walizkę :|
Niech bozia ma mnie w swojej opiece hihi. Oczywiście będę o Was ;) myśleć a Wy mam nadzieję bę :kwiat: :kwiat: :kwiat: dziecie ze mną :P :kwiat:
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

Powodzenia życzę!....dużo słonka samej radości i pogody ducha oraz wspaniałych kuracjuszy .Pozdrawiam
Malgorzata+73
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2014 18:04
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: Malgorzata+73 »

Witam raz jeszcze :kwiat:
Z tego co widzę to w terminie od 17 lipca chyba nikt nie jedzie :(
albo są to same emerytki i reciści :shock:
Chyba zostanie mi plaża i piwko :lol: i oby pogoda dopisała :)
Wszystkim kuracjuszom życzę miłego i fajnego pobytu :P
waldemar_007
Na forum od: 08 cze 2014 16:23
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: waldemar_007 »

Witam serdecznie !
Dostałem prezent od ZU :serce: S-u i od 17 lipca 2014r. mam skierowanie do Sanatorium Dąbrówka w Kamieniu Pomorskim. Czy ktoś jedzie w tym terminie ? Jak tam najlepiej dojechać z Warszawy ew. Białegostoku ? Co to znaczy, że Zus zwraca koszty podróży ? W jakiej wysokości ?
waldemar_007
Na forum od: 08 cze 2014 16:23
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: waldemar_007 »

Witam ponownie !
Wszystkich, którzy jadą do Dąbrówki w terminie 17.07- 8.08 2014 proszę o kontakt waldemar_[email].pl
Pozdr.
Malgorzata+73
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2014 18:04
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: Malgorzata+73 »

Waldemar ja też jadę w tym terminie co Ty :P
Sanatorium wylicza odległość dojazdu i na koniec zwracają Ci najniższą kwotę za paliwo
lub też za bilety jeśli je posiadasz :)
Pozdrawiam ja lecę od Zielonej Góry to raczej Ci nie pomogę :)
Awatar użytkownika
amma
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2013 15:52

Post autor: amma »

waldemar_007 pisze:Witam serdecznie !
Jak tam najlepiej dojechać z Warszawy ew. Białegostoku ?
Byłam w Dąbrówce w ubiegłym roku. I to, co zdecydowanie mogę polecić to podróż nocnym autobusem z warszawskiego Dworca Zachodniego. Dojeżdżasz do Szczecina, a stamtąd od razu przesiadka w busa do Kamienia. Sama tak jechałam i przyznam szczerze, że to było ekstra rozwiązanie. Nie wiem jak jest teraz, dlatego proponuję sprawdzić połączenia autobusowe z Zachodniego.
syla007
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2014 09:30

Post autor: syla007 »

Kochani wróciłam!!!!
I jak napiszę ze już tęsknie za Tymi ludzmi to nie kłamię . :) :mrgreen: :serce: :kwiat: Bo było wspaniale.
Ośrodek to fakt szału niema, jedzenie powtarza sie monotonne i zimne jak ktoś trafi na druga turę posiłków tak jak ja ;) ale cóż zostało mi to wynagrodzone zaje fajnymi ludzmi i pogodą . Zabiegi spoko napewno dużo dają i bardzo miły personel zabiegowy . P. Halinka od hydro masażów i wirówki jak mamuśka , P. Ania też od masażów wodnych i kompieli wielkie wielorybów ;) P. Aleksandra inteligentna i fajna rehabilitantka na sali gimn. razem z p. Tadeuszem no i dużo dużo innych osób. Pozdrawiam....a i cudownego ozdrowienia :P nie było więc kuruję się dalej :kwiat:
Apropo zwrotów kosztu podróży autem się kompletnie nie opłaca zwracają max 120 zł. bez względu na odległośc pkp lub pks opłaca się bardziej ja podrózowałam pkp i wszystko sie zwróciło. im dalej tym mniej oddaja. takie mają ponoć jeszcze stare stawki.
ODPOWIEDZ