Kołobrzeg Etna - Weneda

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Kołobrzeg Etna - Weneda

Post autor: forumowicz »

Lolec1212 Bardzo dziękuję za współczucie :oops: nikt ze mną się nie męczy ,ponieważ sama pracuję u siebie i zatrudniam inne osoby :) ,ponadto myślę że żle mnie zrozumiałeś/łaś/ :roll: .Odprowadzam 2 rodzaje składek do ZUS ,płacę też za pracowników ,wszyscy odprowadzamy tam "haracze" i to co argumentujesz ,że jest darmo ,niczym darmowym nie jest.
To miałam na myśli :)
Pozdrawiam bardzo serdecznie :)
kruszynka
lolec1212
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2011 17:55

Post autor: lolec1212 »

Ja mam tez działalność zatrudniam 35 pracowników wiem co to znaczy płacić składki ZUS ale nigdy nie powiedziałem ze to haracz twoje rozumowanie jest z okresu PRL zastanów się mamy odrębny tok myślenia przepraszam więcej już nic niepisze
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Twój pogląd natomiast mnie nie przeraża :) ponieważ szanuję innych ludzi ich poglądy ,niezależnie od ich koloru skóry :) i okresów w jakich żyli ,żyją ,czy będą żyli :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru :)
kruszynka
ksj
Na forum od: 17 maja 2012 20:50

Post autor: ksj »

Witam,
W Kołobrzegu ze skierowaniem z ZUS byłam od 15.03 do 07.04.2012r. Pomimo niezbyt miłych opinii, które wcześniej przeczytałam na forum, Etna zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Już po przybyciu do sanatorium spotkałam się z serdecznym przyjęciem Dyrektorki. Pokoje okazały się bardzo przestronne i codziennie sprzątane. Panie sprzątające bardzo miłe i pozytywnie nastawione do kuracjuszy. Plotek o braku papieru toaletowego nie potwierdzam. Posiłki były smaczne i jak na moje wymagania wystarczająco obfite. Mam doświadczenia z innych sanatoriów i wyżywienie w Etnie nie odbiega od ogólnie przyjętych standardów. Baza zabiegowa również podobna do innych. Gimnastyka indywidualna oraz grupowa spełniła moje oczekiwania. Wystarczyło pozytywne nastawienie i chęć realizacji zaleconych ćwiczeń. Minusem jest brak basenu ale po wykupieniu karnetu ze zniżką dla kuracjuszy Etny, można popływać i skorzystać z sauny (parowej, suchej i ultradźwiękowej) w pobliskim sanatorium Bałtyk. Pogoda w tym czasie nas nie rozpieszczała ale biorąc pod uwagę bardzo miłą atmosferę jaką wytworzyli wszyscy kuracjusze - wyjazd ten zaliczam do bardzo pozytywnych a personel sanatorium serdecznie pozdrawiam. :D
muszelka
Na forum od: 18 maja 2012 17:41

Post autor: muszelka »

Witaj Siostro Krystyno!
Serdecznie dziękuję za pozdrowienia.Serdecznie pozdrów Agnieszkę.
ewela78
Na forum od: 25 maja 2012 09:25

Post autor: ewela78 »

ŚWIETNE SANATORIUM ,WYSTARCZY WYSŁAĆ MĘŻA ,ZDRADA MUROWANA,TAK BYŁO W MOIM PRZYPADKU ,TE SANATORIA TO JAKAŚ POMYŁA !!! UWAŻAJCIE DROGIE PANIE ,BO PRZYJAŹNIE KTÓRE SIE TAM NAWIĄZUJĄ ZOSTAJĄ NA LATA..... :!: I MOGĄ PRZEKREŚLIĆ WSZYSTKO :(
lolec1212
Kuracjusz
Kuracjusz

ewela78 pisze:ŚWIETNE SANATORIUM ,WYSTARCZY WYSŁAĆ MĘŻA ,ZDRADA MUROWANA,TAK BYŁO W MOIM PRZYPADKU ,TE SANATORIA TO JAKAŚ POMYŁA !!! UWAŻAJCIE DROGIE PANIE ,BO PRZYJAŹNIE KTÓRE SIE TAM NAWIĄZUJĄ ZOSTAJĄ NA LATA..... :!: I MOGĄ PRZEKREŚLIĆ WSZYSTKO :(
A zastanowiłaś się czy ty nie masz winy co robisz aby twój partner nie szukał przygody to nie musi być w sanatorium bardziej atrakcyjną musisz być a on musi mieć dosyć wszystkiego od ciebie
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Ewela78.....uważasz,ze trzeba wysłac meza do sanatorium by przekonac sie o jego wiernosci.Nic mylnego.Jak ktos chce to zdradzi " w przeciągu na drągu" :D Moze to brzydko powiedziłam,ale tak jest. :)
lolec1212
Kuracjusz
Kuracjusz

evora pisze:Ewela78.....uważasz,ze trzeba wysłac meza do sanatorium by przekonac sie o jego wiernosci.Nic mylnego.Jak ktos chce to zdradzi " w przeciągu na drągu" :D Moze to brzydko powiedziłam,ale tak jest. :)
Musi dostać tyle żeby krew z nosa szła to nie pójdzie gdzie indziej
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Witam wszystkich forumowiczów,szczególnie wszystkie wszury z Lądka Zdrój,pewna starsza pani powiedziała;;jak Bozia przeznaczy to i na drodze się rozkraczy;;
ODPOWIEDZ