Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewasz pisze:Napisałam PW do "yaania", której mąż w tym roku był w "Batonie" by był tak miły i podzielił się swoimi wiadomościami z tamtego ośrodka z przyszłymi kuracjuszami Tak jak Ty jest z okolic Warszawy
Możesz u góry w pasku gdzie jest lupka wpisać: Batona Krynica i poczytaj tamte wpisy.
Mam nadzieję na odzew
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję... myślałam, że pojadę nad morze. To mój drugi wyjazd, pierwszy miał być nad morze, była Szczawnica, teraz Krynica, pojadę nad morze po powrocie z sanatorium...mało informacji , pojadę przekonam się jak jest i po powrocie, napiszę o swoich spostrzeżeniach, mam nadzieję, że znajdzie się tu jeszcze ktoś , kto jedzie w tym samym terminie...pozdrowionka
przedszkolanka pisze:Bardzo dziękuję... myślałam, że pojadę nad morze. To mój drugi wyjazd, pierwszy miał być nad morze, była Szczawnica, teraz Krynica, pojadę nad morze po powrocie z sanatorium...mało informacji , pojadę przekonam się jak jest i po powrocie, napiszę o swoich spostrzeżeniach, mam nadzieję, że znajdzie się tu jeszcze ktoś , kto jedzie w tym samym terminie...pozdrowionka
Ja też celowałam nad morze. Nie udało mi się. Dostałam Duszniki Zdrój. Tez ładnie ale na kilka dni. Dziura. Ty chociaż masz piękną miejscowość. Byłam tam wiele lat temu. Naprawdę zazdroszczę Ci. Masz super termin i jeśli obiekt będzie średni, to towarzystwo i cała reszta zrekompensuje Ci ewentualne niedogodności. U mnie tak było. Ale póki co ciesz się. Superrrr!!!!!
przedszkolanka jeżeli warszawski oddział ma z nimi umowę to zapewniam ciebie,ze ni e na jedno miejsce.Jak ja jechałam do Krynicy,to biletów na autobus nie było już na 10 dni przed wyjazdem,a sprzedają na 14 dni wcześniej.Z powrotem podstawione były 2 autobusy i odjechały pełne.Jeden z kompletem tylko do Warszawy i nawet nie zatrzymywał się po drodze tylko zrobił półgodzinną przymusową przerwę w Busku.Więc nie myśl,ze będziesz sama jechała.
Jak byłam w "Lwigrodzie" poznaliśmy ludzi z tego sanatorium - nie narzekali na pobyt.Położenie świetne,żadnych podejść po górę,po schodach.Ścisłe centrum Krynicy i wszędzie bardzo blisko.Budynku z zewnątrz nie oceniaj,ważne co w środku.
Na pewno atmosferę stworzą kuracjusz, i myślę, że wspaniałą atmosferę, jestem pozytywnie nastawiona, chociaż jak przeczytałam w przeglądarce to mina jakoś mi zrzedła , teraz już jest ok.... macie racje okolica piękna, pora roku również, czego chcieć więcej...