Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jak zawsze jesteście niezawodni:-). Dziękuję bardzo za obszerne informacje o obiekcie.Wygląda to niezbyt ciekawie...sugerujecie zmianę... tylko jak to formalnie załatwić. Do mojego oddziału NFZ nie mogę się dodzwonić,a w sanatorium z NFZ nigdy nie byłam, więc nie mam pojęcia jak należy postąpić, aby nie uznali, że rezygnuję...doradźcie coś proszę.
Ja bym nie polecała pokoju na ostatnim piętrze są tam bardzo małe okna w zasadzie takie lufciki zero widoków.
Pokoje od frontu ze wspólnym balkonem tarasem pokoje z drugiej strony bez balkonow
Z opisem poprzedników zgadzam się w 100 % pobyt w 2010 r.
Plusy
mieszkasz w centrum Krynicy, masz okazję jeździć zabytkową windą , z takiej umywalki jak w pokojach to nigdzie nie skorzystasz, jak powiesz na dancingu że mieszkasz w Patrii to robi wrażenie (na tych co nie znają tego ośrodka przyjeżdżają tam wycieczki na zwiedzanie, zwiedzają tylko hol i stołówkę na górę zakaz wstępu) , możliwość powrotu po 22, fajny taras na dachu z leżakami można popatrzeć na gwiazdy, przez wspólne łazienki większa możliwość integracji.