Patria - Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Patria - Krynica Zdrój

Post autor: Felice »

A to znalazłam w necie
[link]
Ostatnio zmieniony 20 maja 2014 22:32 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięto link
Ela1
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2011 13:10
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Ela1 »

Jak zawsze jesteście niezawodni:-). Dziękuję bardzo za obszerne informacje o obiekcie.Wygląda to niezbyt ciekawie...sugerujecie zmianę... tylko jak to formalnie załatwić. Do mojego oddziału NFZ nie mogę się dodzwonić,a w sanatorium z NFZ nigdy nie byłam, więc nie mam pojęcia jak należy postąpić, aby nie uznali, że rezygnuję...doradźcie :-) coś proszę.
agniecha_76
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: agniecha_76 »

Ja bym nie polecała pokoju na ostatnim piętrze są tam bardzo małe okna w zasadzie takie lufciki zero widoków.
Pokoje od frontu ze wspólnym balkonem tarasem pokoje z drugiej strony bez balkonow
Z opisem poprzedników zgadzam się w 100 % pobyt w 2010 r.
Plusy
mieszkasz w centrum Krynicy, masz okazję jeździć zabytkową windą , z takiej umywalki jak w pokojach to nigdzie nie skorzystasz, jak powiesz na dancingu że mieszkasz w Patrii to robi wrażenie (na tych co nie znają tego ośrodka przyjeżdżają tam wycieczki na zwiedzanie, zwiedzają tylko hol i stołówkę na górę zakaz wstępu) , możliwość powrotu po 22, fajny taras na dachu z leżakami można popatrzeć na gwiazdy, przez wspólne łazienki większa możliwość integracji.
ODPOWIEDZ