szpital sanatorium nr 4 Iwonicz Zdrój
-
anna2014
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 maja 2014 17:11
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 1
szpital sanatorium nr 4 Iwonicz Zdrój
Re: szpital sanatorium nr 4 Iwonicz Zdrój
Natomiast sanatorium uzdrowiskowe nr IV jest przy ulicy ul. Kulczyńskiego 1a. Nie ma czegoś takiego jak szpital sanatorium nr. 4 w Iwoniczu . Napisz konkretnie do którego obiektu jedziesz .
-
mmaria
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 maja 2014 15:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
Jest Wiele tematów na forum związanych z tym obiektem , poczytaj. Życzę udanej kuracji i fajnego towarzystwa
-
mmaria
- Pomocny Kuracjusz

W Białym Orle są jedynki , musisz zadzwonić i dowiedzieć się czy telefonicznie rezerwują , nr, tel masz na skierowaniu , ale te jedynki wg mnie są takie sobie , ciemne , małe okieneczko w syficie przez które widać kawałek nieba i troszkę drzew, mnie osobiście nie podobała się , za to dwójeczki są dość przyjemne z balkonikiem co w lecie jest dodatkowym atutem , internet jest . A wycieczek ile dusza zapragnie - oferta bardzo bogata od kilkugodzinnych np Bóbrka -polecam , Zamek w Krasiczynie , też są zagraniczne całodniowe np. Węgry . Jak chciała byś skorzystać z większości oferowanych nie miała byś czasu na zabiegi . Ja polecam ci spacery po uroczej okolicy . W soboty zabiegi też są , ale przeważnie kończą się przed obiadem.mmaria pisze:bardzo Ci dziękuje za odpowiedź, a czy są jedynki i czy jest dostęp do Internetu i czy jest kriokomora, czy są wycieczki a jak to gdzie i czy można wyjeżdżać na weekendy, czy w soboty są zabiegi, czy jest borowina i w jakiej formie, z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
-
mmaria
- Pomocny Kuracjusz

z kriokomorą nie wiem , basenu w Białym Orle nie ma ale jest w niewielkiej odległości w Zakładzie Przyrodoleczniczym i tam są wszyscy kierowanimmaria pisze:Bardzo Ci dziękuję a co z kriokomorą czy wiesz cos na ten temat i co z basenem pozdrawiam serdecznie