szpital sanatorium nr 4 Iwonicz Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
anna2014
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2014 17:11
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 1

szpital sanatorium nr 4 Iwonicz Zdrój

Post autor: anna2014 »

wyjeżdżam 25.06.2014 do Iwonicza czy ktoś tez w terminie wyjeżdża oraz opinie jak tam jest jakie są pokoje czy można wybierać
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Re: szpital sanatorium nr 4 Iwonicz Zdrój

Post autor: anusia153 »

W Iwoniczu jest jeden szpital uzdrowiskowy "Excelsior" przy ul Partyzantów 2
Natomiast sanatorium uzdrowiskowe nr IV jest przy ulicy ul. Kulczyńskiego 1a. Nie ma czegoś takiego jak szpital sanatorium nr. 4 w Iwoniczu . Napisz konkretnie do którego obiektu jedziesz .
mmaria
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2014 15:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: mmaria »

Witam, ja mam turnus od 1 czerwca z zus w Białym Orle, czy wiesz jak tam jest, jakie zabiegi i obsługa i w ogóle, będę wdzięczną za odpowiedzi, dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mmaria gratuluję terminu :D . Iwonicz i okolice o tej porze roku są urocze :D .W Iwoniczu byłam w roku ubiegłym na przełomie czerwca lipca w Excelsiorze , ale chodziłam do Białego Orła do koleżanki , z tego co wiem część zabiegów jest na miejscu a część i basen jest w zakładzie przyrodoleczniczym nie daleko, o tej porze roku nie będzie to chyba stanowić problemu, obiekt po remoncie , jest dość przyjemnie . Posiłki przywożone są z Exselsiora , można przeżyć .
Jest Wiele tematów na forum związanych z tym obiektem , poczytaj. Życzę udanej kuracji i fajnego towarzystwa :kwiat: Pozdrawiam :kwiat:
mmaria
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

bardzo Ci dziękuje za odpowiedź, a czy są jedynki i czy jest dostęp do Internetu i czy jest kriokomora, czy są wycieczki a jak to gdzie i czy można wyjeżdżać na weekendy, czy w soboty są zabiegi, czy jest borowina i w jakiej formie, z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :?:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mmaria pisze:bardzo Ci dziękuje za odpowiedź, a czy są jedynki i czy jest dostęp do Internetu i czy jest kriokomora, czy są wycieczki a jak to gdzie i czy można wyjeżdżać na weekendy, czy w soboty są zabiegi, czy jest borowina i w jakiej formie, z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :?:
W Białym Orle są jedynki , musisz zadzwonić i dowiedzieć się czy telefonicznie rezerwują , nr, tel masz na skierowaniu , ale te jedynki wg mnie są takie sobie , ciemne , małe okieneczko w syficie przez które widać kawałek nieba i troszkę drzew, mnie osobiście nie podobała się , za to dwójeczki są dość przyjemne z balkonikiem co w lecie jest dodatkowym atutem , internet jest . A wycieczek ile dusza zapragnie - oferta bardzo bogata od kilkugodzinnych np Bóbrka -polecam , Zamek w Krasiczynie , też są zagraniczne całodniowe np. Węgry . Jak chciała byś skorzystać z większości oferowanych nie miała byś czasu na zabiegi . Ja polecam ci spacery po uroczej okolicy . W soboty zabiegi też są , ale przeważnie kończą się przed obiadem. :kwiat:
mmaria
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Bardzo Ci dziękuję a co z kriokomorą czy wiesz cos na ten temat i co z basenem pozdrawiam serdecznie :?
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mmaria pisze:Bardzo Ci dziękuję a co z kriokomorą czy wiesz cos na ten temat i co z basenem pozdrawiam serdecznie :?
z kriokomorą nie wiem , basenu w Białym Orle nie ma ale jest w niewielkiej odległości w Zakładzie Przyrodoleczniczym i tam są wszyscy kierowani :kwiat:
mmaria
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Bardzo Ci dziękuje a co z Internetem widomo Ci cos :D :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum