Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rena, dodzwonilaś się do naszego NFZ
A to Ci niespodzianka mnie sie nigdy jeszcze nie udało.Zresztą na stronie intern.umiescili informacje,że nie udzielają telefonicznie zadnych odpowiedzi..... Więc jak to jest
A wogóle co to znaczy " w innym systemie niz przeglądarka"
Czasami ręce opadają.....
pozdrawiam
do iwcia... Udało mi się dodzwonić zaraz po godz. 8-mej./71 /7979156/,za trzecim razem. Pani grzecznie udzieliła informacji o które pytałam i na tym rozmowa się skończyła. Może przyszły tydzień będzie lepszy Serdecznie pozdrawiam
Witaj rena Zastanawiam się co oznacza Twoje milczenie po dzisiejszym dniu
Albo szalejesz z radości po przeczytaniu przydzialu
Albo sanatorium nie przypadło Ci do gustu
Cokolwiek to nie jest, odezwij się, prosze