Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rena, dodzwonilaś się do naszego NFZ
A to Ci niespodzianka mnie sie nigdy jeszcze nie udało.Zresztą na stronie intern.umiescili informacje,że nie udzielają telefonicznie zadnych odpowiedzi..... Więc jak to jest
A wogóle co to znaczy " w innym systemie niz przeglądarka"
Czasami ręce opadają.....
pozdrawiam
do iwcia... Udało mi się dodzwonić zaraz po godz. 8-mej./71 /7979156/,za trzecim razem. Pani grzecznie udzieliła informacji o które pytałam i na tym rozmowa się skończyła. Może przyszły tydzień będzie lepszy Serdecznie pozdrawiam
Witaj rena Zastanawiam się co oznacza Twoje milczenie po dzisiejszym dniu
Albo szalejesz z radości po przeczytaniu przydzialu
Albo sanatorium nie przypadło Ci do gustu
Cokolwiek to nie jest, odezwij się, prosze
do iwcia. Mam nr 672. Niestety jeszcze bez przydziału.Jak otrzymam info zaraz poinformuję co, gdzie i kiedy.Nie odzywam się bo jestem chora. Pozdrawiam.
Rena, oj to przykro,ze jesteś chora.Mam nadzieje,że to nic poważnego i szybko wrócisz do zdrowia.
Twój numer jest juz taki mały, dlatego bombarujemy Cię pytaniami o przydział .
Nie bedę Cie niepokoić, kuruj sie w spokoju, a jak dostaniesz info daj znać.
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Dziękuję za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Jest już lepiej Sprawdzam, wyczekuję ,a tu nadal NIC. Po 12-tej miałam nr 609. Serdecznie pozdrawiam.