do Administratora!
-
forumowicz
do Administratora!
czy jest możliwe: aby pan pokasował wszystkie niki z forum i zostawił ludziom tylko po jednym? jest bez sensu,niektórzy piszą mając po 4 niki!
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: do Administratora!
Tak wiem o tym, sam Pan korzysta z trzech. Niektórzy widocznie muszą porozmawiać sami ze sobą, nie wiem czy im tego bronić czy nie...
-
forumowicz
Re: do Administratora!
Zabronić bo jest to chorobliwe . Nie tylko na tym forum są takie sytuacje. Irytują innych internautów, dokuczając im poprzez grubiańskie wpisy, atakują poważne posty które ujawniają ich zabawy w ciuciubabkę, widocznie w taki sposób spełniają się w wirtualnych świecie, traktując forum jako wentyl bezpieczeństwa dla swojej samotności a może i bezradności .Przepisują dawno napisane i zapomniane teksty na tyle bezczelnie ,że nawet nie ujmują ich w cudzysłów. Zamieszczają erotyczne i wulgarne zdjęcia. Ranią sferę duchową ludzi wierzących wypisując wręcz chamskie wstawki do życzeń świątecznych.
Idea założenia tego forum jest mi znana , ale niestety, powstały luźne tematy nie mające się nijak do spraw sanatoryjnych.
Należy powrócić do pierwocin tego forum, jakże bardzo wartościowego i pomocnego dla wielu przyszłych kuracjuszy , tak jak obecnych i przeciąć raz na zawsze ten jarmark nikomu i niczemu służący.Dziękuję za uwagę.
Idea założenia tego forum jest mi znana , ale niestety, powstały luźne tematy nie mające się nijak do spraw sanatoryjnych.
Należy powrócić do pierwocin tego forum, jakże bardzo wartościowego i pomocnego dla wielu przyszłych kuracjuszy , tak jak obecnych i przeciąć raz na zawsze ten jarmark nikomu i niczemu służący.Dziękuję za uwagę.
-
forumowicz