kociu pisze:Znów bede prosić o kciuki wszystkich ,druga komisje w ciagu jednego miesiaca masakra ,a dokładnie 27 maj o 13,20 ,pierwszy raz trzymaliscie i poszła ok to teraz jestem dobrej mysli ze tez bedzie ok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oczywiście Kociu, że będziemy trzymać

kociu pisze:Znów bede prosić o kciuki wszystkich ,druga komisje w ciagu jednego miesiaca masakra ,a dokładnie 27 maj o 13,20 ,pierwszy raz trzymaliscie i poszła ok to teraz jestem dobrej mysli ze tez bedzie ok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Też mi sie tak wydaje, że będzie odmownie, szkoda bo już się nastawiłamkociu pisze: Jak ci od razu nie mówia czy jedziesz tylko ze decyzja przyjdzie pocztą to na 99 % odmownie ,tak samo jest jak jestes na komisji w sprawie zasiłku rehabilitacyjnego ,jak kaze wyjsci i poczekac to znaczy ze dostałas ,a jak mówi ze decyzja przyjdzie pocztą to odmownie ,ja tak miałam dlatego wiem pozdrawiam i mimo tego trzeba byc dobrej mysli moze u was w zusie jest inaczej![]()

Kociu Kochana oczywiście, że będziemy trzymaćkociu pisze:Znów bede prosić o kciuki wszystkich ,druga komisje w ciagu jednego miesiaca masakra ,a dokładnie 27 maj o 13,20 ,pierwszy raz trzymaliscie i poszła ok to teraz jestem dobrej mysli ze tez bedzie ok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja na pierwszej dostałam zasiłek rehabilitacyjny na 6 miesięcy i prosiłam o wyjazd ,pani orzecznik ze musze składac wniosek i druga komisja masakra jakby nie mozna było razem załatwic ,,sory taki mamy zus"sztani pisze:Mam te wszystkie komisje na razie w poważaniu ( stres i kupa nerwów ). ale trzymam kciuki za osoby stajace w najbliższym czasie na komisji z ZUS . oczywiscie na pozytywne załatwienia waznych dla Was Spraw

Elizabethelizabeth pisze:Też mi sie tak wydaje, że będzie odmownie, szkoda bo już się nastawiłamkociu pisze: Jak ci od razu nie mówia czy jedziesz tylko ze decyzja przyjdzie pocztą to na 99 % odmownie ,tak samo jest jak jestes na komisji w sprawie zasiłku rehabilitacyjnego ,jak kaze wyjsci i poczekac to znaczy ze dostałas ,a jak mówi ze decyzja przyjdzie pocztą to odmownie ,ja tak miałam dlatego wiem pozdrawiam i mimo tego trzeba byc dobrej mysli moze u was w zusie jest inaczej![]()