Wysyłka bagażu do sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Wysyłka bagażu do sanatorium

Post autor: malgorzatas »

graza pisze:Dziękuję Wam :Gosiu i słoneczko:
Sprawdze te możliwości.Myślałam ze BlaBlaCar z takimi dużymi bagażami nie zabiera ? :lol: :lol: :lol:
To nadaj bagaż na DHL...ja tak robie to koszt 38 zl od walizki..przyjadą zapakuja i bagaż juz na drugi dzien masz w sanatorium tylko zadzwon ze bagaz maja odebrać..ja tak robię..a ble,ble car..i z bagażem zabierze :serce: :kwiat: ale zadzwoń i sie zapytaj...na poczcie tez nadasz bagaz ale do 30kg
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....

Post autor: Felice »

graza ja wysyłam kurierem bagaż,płacę 18 zł na 120 litrową walizkę baaardzo dużą.Wejdź na Portal Kurierski.Polecone przez jakąś bardzo miłą osobę z forum i sprawdzone już przez kilka innych Współpracują z DHL.Nie zdarzyło się by był jakikolwiek problem z odbiorem lub doręczeniem bagażu.W Krynicy DHL ma swoją placówkę nawet i dwukrotnie w ubiegłym roku wysyłałam tam i z powrotem.A notabene Portal Kurierski jest firmą poznańską :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

graza pisze:Dziękuję Wam :Gosiu i słoneczko:
Sprawdze te możliwości.Myślałam ze BlaBlaCar z takimi dużymi bagażami nie zabiera ? :lol: :lol: :lol:
graza :kwiat: gdybyś miala klopoty to skontaktuj sie ze mną..zięc jest kierownikiem w DHL i na pewno tobie pomogę :kwiat: mieszkamy obok siebie wiec nie bedzie problemu...pozdrawiam ciebie..Goska :serce:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Gosiu, Twoje porady są bezcenne :!: :!:
Może i ja tym razem skorzystam z DHL-u :?:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

basiat pisze:Gosiu, Twoje porady są bezcenne :!: :!:
basiat :kwiat: nie ma problemu..nawet skontaktuje ciebie z zięciem żebyś w przyszlości nie miała problemu..bagaz na poczcie tez nadasz ale jak ja chcialam wysłać ta drogą..to pani z okienka mi powiedziała że do 30 kg..więc korzystam z DHL..pozdrawiam i pytaj :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

basiat pisze:Gosiu, Twoje porady są bezcenne :!: :!:
Basiu i jeszcze jedno,ja tez nie wiedziałam ze tak mozna załatwić sprawę i walizki wiozłam ze sobą,ale koleżanka mi powiedziała że tak robi i skorzystałam z jej rad :serce: teraz czy wakacje,czy ferie czy sanatorium wszystko wysylam kurierem :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

napiszcie mi prosze czy firma kurierska zabiera moja paczke z domu ?jak sie za to zabrac
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

aniag pisze:napiszcie mi prosze czy firma kurierska zabiera moja paczke z domu ?jak sie za to zabrac
Witaj aniag :kwiat: w moim przypadku to walizke mi zabiera zięć ;) i ja juz się tym nie martwię :kwiat:
Tobie radzę kupić 2 arkusze duzego szarego papieru i taśme klejącą dostaniesz to w papierniczym sklepie,walizke lub paczke pakujesz.dzwonisz do firmy kurierskiej w Twojej miejscowosci..i prosisz żeby przyjechali po paczkę..dostaniesz kwit i to wszystko..na poczcie tez nadasz ale nie może tam byc wiecej jak 30 kg..adresy i kontakty znajdziesz w internecie :kwiat: pozdrawiam..Goska Nie zapomni zadzwonić do sanatorium ze paczka przyjdzie i upoważniasz ich do odbioru :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

malgorzatas pisze:
aniag pisze:napiszcie mi prosze czy firma kurierska zabiera moja paczke z domu ?jak sie za to zabrac
Witaj aniag :kwiat: w moim przypadku to walizke mi zabiera zięć ;) i ja juz się tym nie martwię :kwiat:
Tobie radzę kupić 2 arkusze duzego szarego papieru i taśme klejącą dostaniesz to w papierniczym sklepie,walizke lub paczke pakujesz.dzwonisz do firmy kurierskiej w Twojej miejscowosci..i prosisz żeby przyjechali po paczkę..dostaniesz kwit i to wszystko..na poczcie tez nadasz ale nie może tam byc wiecej jak 30 kg..adresy i kontakty znajdziesz w internecie :kwiat: pozdrawiam..Goska Nie zapomni zadzwonić do sanatorium ze paczka przyjdzie i upoważniasz ich do odbioru :kwiat:
malgosiu ,albo moze nadam dzien przed moim przyjazdem i paczka dotrze jak juz bede na miejscu tez tak moze byc prawda
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

aniag...z DHL paczka idzie 1 dzień..tak mozesz to zrobić 2 dni lub 1 dzien przed wyjazdem..z poczty idzie dlużej..ja polecam DHL bo to firma sprawdzona..ale inne tez sa dobre..mi ostatnio z Krynicy do Poznania walizka jechala 1 dzień i to z firmy kurierskiej siódemka
ODPOWIEDZ