Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Widzę,że niezła ekipa kroi się na turnus,ale ja niestety wyruszam 19 maja.To już za tydzień.Myślę,że również znajdą się fajni ludzie.Pozdrawiam Was i życzę wspaniałego odpoczynku
Witajcie , wybierający się do Krynicy.Szkoda ,ze to spotkanie planujecie na 22 czerwca , ja rozpoczynam turnus od 23 i chętnie spotkałabym się z Wami.A może jeszcze inny termin? Pozdrawiam Was.
A gdzie sie zatrzymujesz? To nie problem ze będziesz 23 zawsze mozna sie skontaktować. Jak poczytasz watek od początku znajdziesz namiar na kontakt. A 22 swoja drogą jak najbardziej
W grupie sila he he. Czyź nie tak? Pozdrawiam Tomek
Zobaczcie ile osób zaglądało na ten watek a ile sie odezwało. Czyżby reszta to byli samotnicy? No żoż chyba wolą samotne ścieżki. Ciesze sie drogie panie że się odzywacie. Pozdrawiam gorąco
KRYNICA "CONTINENTAL", CZERWIEC. NO, CÓŻ, SUPER MIEJSCOWOŚĆ I SUPER SANATORIUM I SUPER TERMIN . TYLKO POZAZDROŚCIĆ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH, CO NIEBAWEM "POŚPIESZĄ" DO "CONTINENTALU" I DOSKONAŁEGO POBYTU POD KAŻDYM WZGLĘDEM ŻYCZĘ