Strój Ubranie na Dancing w sanatorium
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Strój Ubranie na Dancing w sanatorium
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
to mogą być bardzo fajne boczne "felgi"....6basia6 pisze: Słoneczko zrób rozcięcia na boczkach i będzie gites![]()
![]()
![]()
będące nawet ozdobą, jeśli umiejętnie wszyte...
gorzej mają faceci - w gatki też trudniej się wchodzi i trudniej wszyć ...
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Temat stworzyłem podczas czy po powrocie z Imprezy tanecznej w Kołobrzegu.
W roku 2013 byłem w Żałobie po śmierci Ojca , ciągłe przesiadywanie w pokoju wieczorami czy też samotne piwkowanie nie wchodziło w rachubę a dodatkowo w bodajże 3 dniu pobytu skręciłem sobie kostkę i przemieszczałem się po Kołobrzegu w szybko ściągniętej z klubu Ortezie miast gipsu jaki zaproponował mi Pan chirurg w kołobrzeskim szpitalu.!!
A ,że znam kilka kołobrzeskich lokali wieczorne piwko wypijałem na wysokich stołkach w pewnej sanatoryjnej kawiarence gdzie właściciel gra. dla zgromadzonych tam gości.
A Ja ze względu na posturę otrzymałem miano BODYGARDA a i nieskromnie napiszę ,że Nawet zamówiono tzw Białe Tango
Tak czułem się zażenowany nie tylko strojem ale i niejednokrotnie HIGIENĄ osób podchodzących do Barku po zamówienia Tak zdaje sobie sprawę ,że pot od tańca ,ale ta sama koszula 6 raz w tygodniu !!!!!!! -Tak można codziennie prać i ZWYKŁE nie domycie dużo mówiły o kuracjuszach ad 2013
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Słoneczko
Asik
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Nie wiem czy to pasuje na dancing ...6basia6 pisze:Słoneczko zrób rozcięcia na boczkach i będzie gitesSloneczko pisze:Mam taka fajną kiecuszke![]()
...nie wchodzi na mnie...ratunku....przecież ja się odchudzam i ....NIC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Zgadzam się.Dlatego też napisałam, że najważniejsze to to, żeby było czysto i pachnąco!!!!darek pisze:Do Pani basiat
Temat stworzyłem podczas czy po powrocie z Imprezy tanecznej w Kołobrzegu.
W roku 2013 byłem w Żałobie po śmierci Ojca , ciągłe przesiadywanie w pokoju wieczorami czy też samotne piwkowanie nie wchodziło w rachubę a dodatkowo w bodajże 3 dniu pobytu skręciłem sobie kostkę i przemieszczałem się po Kołobrzegu w szybko ściągniętej z klubu Ortezie miast gipsu jaki zaproponował mi Pan chirurg w kołobrzeskim szpitalu.!!
A ,że znam kilka kołobrzeskich lokali wieczorne piwko wypijałem na wysokich stołkach w pewnej sanatoryjnej kawiarence gdzie właściciel gra. dla zgromadzonych tam gości.
A Ja ze względu na posturę otrzymałem miano BODYGARDA a i nieskromnie napiszę ,że Nawet zamówiono tzw Białe Tango
Tak czułem się zażenowany nie tylko strojem ale i niejednokrotnie HIGIENĄ osób podchodzących do Barku po zamówienia Tak zdaje sobie sprawę ,że pot od tańca ,ale ta sama koszula 6 raz w tygodniu !!!!!!! -Tak można codziennie prać i ZWYKŁE nie domycie dużo mówiły o kuracjuszach ad 2013
-
forumowicz
Słoneczko
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Basiu6basia6 pisze:Nie wiem czy to pasuje na dancing ...
Słoneczkoto może gorsecik
![]()
-
forumowicz
Mnie zostały dwa tygodnie i mam nadzieję, że we wszystkie wejdę, tylko jeszcze kolorku muszę nabrać i będzie o.k. U Ciebie będzie to samoSloneczko pisze:Basiu6basia6 pisze:Nie wiem czy to pasuje na dancing ...
Słoneczkoto może gorsecik
![]()
mam jeszcze parę dni........muszę w nią wejść
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
basiat pisze:Kochani, widzę , że powrócił temat stroju na dancingi w sanatoriumPonieważ ja jestem tu od niedawna( dopiero teraz odkryłam to forum
), prześledziłam wszystkie wpisy. Zdumienie było wielkie, kiedy odczytałam, ze wątek ten zaczął PAN! Brawo!!! to tylko plus dla Ciebie "darek" Wpisy wszystkich godne uwagi- oby inni kuracjusze zechcieli sie stosować do Waszych podpowiedzi
![]()
![]()
Czytam większość wątków i nieśmiało próbuję w niektóre z nich wkraczać. Śmieję się, czasem nawet do łez, analizuję, wyciągam jakies wnioski pozytywne dla siebie. Bawią mnie szczególnie "podchody" z pytaniem o wiek- bo to zawsze intrygujeDziękuję za fajną "lekturę", którą dostarczają przede wszystkim: Słoneczko, ewasz, małgorzatas, Max, medi, Kruszynka, Aleksandra Wrocław, andrzej1955, teśka, krecik, margot, Atina. jacky6, Alice, anusiaa, rybka, anusia153, dziunia60, 6basia6,(bardzo przepraszam, jesli kogoś pominęłam)
![]()
A jeśli chodzi o ten strój na dancingi: najwazniejsze, żeby było czysto, pachnąco,i nie śmiesznie. Miło, że o tym się mówiPozdrawiam wszystkich
![]()
![]()
Miło mnie,ze jestem wyrózniona przez Panią bo......przez wiekszość wymienionych jestem bojkotowana na tym forum