Strój Ubranie na Dancing w sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Strój Ubranie na Dancing w sanatorium

Post autor: basiat »

Przeprosiłam, ze może kogoś pominęłam, ale przy tej okazji osobiście dziękuję za fajne wpisy Tobie agalew :) Jakos mi przy tej wyliczance umknęłaś :oops:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

6basia6 pisze: Słoneczko zrób rozcięcia na boczkach i będzie gites ;) :lol: :lol: :lol:
to mogą być bardzo fajne boczne "felgi"....
będące nawet ozdobą, jeśli umiejętnie wszyte...
gorzej mają faceci - w gatki też trudniej się wchodzi i trudniej wszyć ...

:lol: :lol:

:mrgreen: :ugeek:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Do Pani basiat
Temat stworzyłem podczas czy po powrocie z Imprezy tanecznej w Kołobrzegu.
W roku 2013 byłem w Żałobie po śmierci Ojca , ciągłe przesiadywanie w pokoju wieczorami czy też samotne piwkowanie nie wchodziło w rachubę a dodatkowo w bodajże 3 dniu pobytu skręciłem sobie kostkę i przemieszczałem się po Kołobrzegu w szybko ściągniętej z klubu Ortezie miast gipsu jaki zaproponował mi Pan chirurg w kołobrzeskim szpitalu.!!
A ,że znam kilka kołobrzeskich lokali wieczorne piwko wypijałem na wysokich stołkach w pewnej sanatoryjnej kawiarence gdzie właściciel gra. dla zgromadzonych tam gości.
A Ja ze względu na posturę otrzymałem miano BODYGARDA a i nieskromnie napiszę ,że Nawet zamówiono tzw Białe Tango
Tak czułem się zażenowany nie tylko strojem ale i niejednokrotnie HIGIENĄ osób podchodzących do Barku po zamówienia Tak zdaje sobie sprawę ,że pot od tańca ,ale ta sama koszula 6 raz w tygodniu !!!!!!! -Tak można codziennie prać i ZWYKŁE nie domycie dużo mówiły o kuracjuszach ad 2013
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ewasz :kwiat: takich butów sie nie pożycza.Sa pięknie skrojone , mają wygodne podbicie i są na futrówce....no boskie :)

Słoneczko :kwiat: a zdradzisz tajemnicę jakiej firmy są te buty? Proooszę... :serce:
Asik :kwiat: nie pamiętam ale wiem , że na pewno są angielskiej firmy. Jeżeli "cóś" to jutro zapytam koleżanki :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:
Sloneczko pisze:Mam taka fajną kiecuszke :( :cry: ...nie wchodzi na mnie...ratunku....przecież ja się odchudzam i ....NIC ;) :twisted: :twisted:
Słoneczko zrób rozcięcia na boczkach i będzie gites ;) :lol: :lol: :lol:
Nie wiem czy to pasuje na dancing ... ;)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

darek pisze:Do Pani basiat
Temat stworzyłem podczas czy po powrocie z Imprezy tanecznej w Kołobrzegu.
W roku 2013 byłem w Żałobie po śmierci Ojca , ciągłe przesiadywanie w pokoju wieczorami czy też samotne piwkowanie nie wchodziło w rachubę a dodatkowo w bodajże 3 dniu pobytu skręciłem sobie kostkę i przemieszczałem się po Kołobrzegu w szybko ściągniętej z klubu Ortezie miast gipsu jaki zaproponował mi Pan chirurg w kołobrzeskim szpitalu.!!
A ,że znam kilka kołobrzeskich lokali wieczorne piwko wypijałem na wysokich stołkach w pewnej sanatoryjnej kawiarence gdzie właściciel gra. dla zgromadzonych tam gości.
A Ja ze względu na posturę otrzymałem miano BODYGARDA a i nieskromnie napiszę ,że Nawet zamówiono tzw Białe Tango
Tak czułem się zażenowany nie tylko strojem ale i niejednokrotnie HIGIENĄ osób podchodzących do Barku po zamówienia Tak zdaje sobie sprawę ,że pot od tańca ,ale ta sama koszula 6 raz w tygodniu !!!!!!! -Tak można codziennie prać i ZWYKŁE nie domycie dużo mówiły o kuracjuszach ad 2013
Zgadzam się.Dlatego też napisałam, że najważniejsze to to, żeby było czysto i pachnąco!!!! :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie wiem czy to pasuje na dancing ... ;)

Słoneczko :kwiat: to może gorsecik ;) :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:Nie wiem czy to pasuje na dancing ... ;)

Basiu :kwiat: mam jeszcze parę dni........muszę w nią wejść :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:
6basia6 pisze:Nie wiem czy to pasuje na dancing ... ;)

Basiu :kwiat: mam jeszcze parę dni........muszę w nią wejść :lol:
Mnie zostały dwa tygodnie i mam nadzieję, że we wszystkie wejdę, tylko jeszcze kolorku muszę nabrać i będzie o.k. U Ciebie będzie to samo :kwiat: :)
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: AleksandraWroclaw »

basiat pisze:Kochani, widzę , że powrócił temat stroju na dancingi w sanatorium :) Ponieważ ja jestem tu od niedawna( dopiero teraz odkryłam to forum :cry: ), prześledziłam wszystkie wpisy. Zdumienie było wielkie, kiedy odczytałam, ze wątek ten zaczął PAN! Brawo!!! to tylko plus dla Ciebie "darek" Wpisy wszystkich godne uwagi- oby inni kuracjusze zechcieli sie stosować do Waszych podpowiedzi :!: :!:
Czytam większość wątków i nieśmiało próbuję w niektóre z nich wkraczać. Śmieję się, czasem nawet do łez, analizuję, wyciągam jakies wnioski pozytywne dla siebie. Bawią mnie szczególnie "podchody" z pytaniem o wiek- bo to zawsze intryguje :roll: Dziękuję za fajną "lekturę", którą dostarczają przede wszystkim: Słoneczko, ewasz, małgorzatas, Max, medi, Kruszynka, Aleksandra Wrocław, andrzej1955, teśka, krecik, margot, Atina. jacky6, Alice, anusiaa, rybka, anusia153, dziunia60, 6basia6,(bardzo przepraszam, jesli kogoś pominęłam) :o
A jeśli chodzi o ten strój na dancingi: najwazniejsze, żeby było czysto, pachnąco,i nie śmiesznie. Miło, że o tym się mówi ;) Pozdrawiam wszystkich :serce: :serce: :serce:

Miło mnie,ze jestem wyrózniona przez Panią bo......przez wiekszość wymienionych jestem bojkotowana na tym forum :P
:kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ