Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj bea8
Pokoje no hmm nic specjalnego łużko,szafa stolik ,krzesła, radio ,komoda ale co tam mamy tak super towarzycho że nic więcej na nie potrzeba
Wieczorek zaliczony wąwóz Homole także a dziś zobaczymy.
Pozdrowionka
ededi12 pisze:Witaj bea8
Pokoje no hmm nic specjalnego łużko,szafa stolik ,krzesła, radio ,komoda ale co tam mamy tak super towarzycho że nic więcej na nie potrzeba
Wieczorek zaliczony wąwóz Homole także a dziś zobaczymy.
Pozdrowionka
Przejdźcie się na tańce do "Malinowej" (tuż obok ośrodka "Inhalatorium") i na piwo do restauracji o niebywałym klimacie "KOCI ZAMEK"
Jestem w Szczawnicy i niestety ale "Malinka" to już historia - zaorana
Można potańczyć od czasu do czasu w Hutniku, ale żadna rewelacja, w Budowlanych i jeszcze
chyba w Willa Marta. Dawne super ubawy w Szczawnicy to niestety, ale już łabędzi śpiew
Witajcie
Niestety sinobrody ma racje
Mało tego Papiernik raczy nas obowiązkowo zajęciami relaksacyjnymi i edukacją zdrowotną (właśnie na niej jestem )Zus dba byśmy się nie nudzili i byli zrelaksowani.
Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogode czas wybrać się na Sokolice
ededi12 pisze:Witajcie
Mało tego Papiernik raczy nas obowiązkowo zajęciami relaksacyjnymi i edukacją zdrowotną (właśnie na niej jestem )Zus dba byśmy się nie nudzili i byli zrelaksowani.
Witajcie
Edi oczywiście kciuki będę trzymać a jakże ma być pogodnie i słonecznie i basta
Wycieczka ma być udana
Pozdrawiam serdecznie i trzymajcie się
ededi12 pisze:Witajcie
Na Sokolicę zdążycie nawet między kroplami deszczu Ale, myślę, że go nie będzie . Wybierzcie się do Marty, ja osobiście nie byłam , ale dziewczyny, które chodziły chwaliły , zwłaszcza DJ W razie czego dowiem się w jakie dni odbywają się balety
Witam, właśnie jestem w Papierniku. Cisza była, no bo nie ma czasu pisać. Internet jest dostępny koło recepcji. Jedzenie jak dla mnie -bardzo ok, starają się. Na prawde bywa gorzej. Wycieczek jest dużo organizowanych- fajnych. Zabiegi- ok. Fizjoterapeuci- super. Da się skumulować zabiegi. Pokoje- tak jak piszą, ale spoko- da się wytrzymać. Telewizory na każdym piętrze- darmowe na korytarzu. Zamykają o 22. Wieczorki- hmmm? Zależy od ludzi. Brak na pewno dobrego lokalu, żeby potańczyć. Mało miejsca do zabawy- byłam w 3 lokalach- nie ma rewelacji. Ale jak ktoś lubi balety- to na pewno coś znajdzie. Góry oczywiście czekają. Część zabiegów jest na miejscu, na pozostałe trzeba dojść tak z 5 min. Sklep obok budynku. Bankomat w mieście. Do centrum- na skróty- 10 min. Kościół niedaleko. Jeżeli coś chcecie wiedzieć więcej- to piszcie. Pozdrawiam.