...Witam..Miałem przyjemność przebywać we wspaniałym Ośrodku Uzdrowiskowym "Dąbrówka" w Kamieniu Pomorskim..budynek nadaje się do wyburzenia i ponownego wybudowania od poziomu ziemi..lub chociaż do generalnego remontu...basen-nie będę o nim pisał bo mi tego nie wyświetlą..pokoje dwójki duże ale skromne..jedynki małe ale też się kilka osób zmieści na imprezce(oczywiście do 22:))...tv płatne 99 zł za pokój,parking 115 zł za miejsce,pościel wymiana 14 zł każdorazowo...jedzenie-hmmm...jak to jedzenie w takim miejscu nie było złe,ale...zawsze jest jakieś ale...jak ktoś chce przebyć 24 dniową kuracje odchudzającą to polecam...teraz troszkę plusów...dobrze że można grilla za darmo w ośrodku wynająć i sobie jakąś "habaninkę" na nim zrobić bo byłoby kiepsko z niektórymi "turnusowiczami"..czysto jest na maksa..ćwiczenia super (choć znów minus) na starym sprzęcie...ale za to "siostrzyczki" miłe i nadrabiają humorem..personel przemiły..radosny..Godne polecenia miejsca...Ratuszowa..Lokal z szarlotką(nazwy niestety nie pamiętam)..Pizzeria przy pkp..Smażalnia i wędzarnia u Zubowicza..Eurocash..i Biedronka....
..A teraz TO najważniejsze..czyli "TURNUSOWICZE"..

..na moim trafiło się kilka fajnych dusz..no może nie kilka bo dwóch rąk by brakło żeby zliczyć..i znów się okazuje że to ludzie tworzą atmosferę a nie obiekt i całe szczęście..dziękówa wielka dla wszystkich którzy otaczali mnie przez ten turnus..mam nadzieję że chociaż z kilkoma z nich się jeszcze zobaczę nie raz..DZIĘKI
PS..UWAGA na końcowe rozliczenie za dojazdy..to że przejechałeś duuużo kilometrów nie oznacza że duuużo dostaniesz kasy do zwrotu..

pozdrawiam i życżę miłego pobytu..