Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruchu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruc

Post autor: Martinka »

dziunia60 pisze:Hej Martinka :kwiat:
Kochana nie przejmuj się. Rozruszamy całą Stalową Wolę!! Będzie super :D
[/quote]

No jasne!! ;) Gdyż, ponieważ po to właśnie tam jedziemy :D :D :D[/quote]
Macie rację my też bawiliśmy się dobrze,pomimo nie najlepszych warunków,życzę efektywnego zdrowienia i dobrej zabawy a klimat stworzycie sami.Pozdrawiam obecnych i przyszłych kuracjuszy.Ja byłam na trzecim turnusie.[/quote]

Witaj Dziunia60 :kwiat:
Ja prawdę mówiąc pierwszy raz jadę do sanatorium za nie swoje pieniądze. Ale lepiej późno niż wcale :lol: Byłam raz w Ciechocinku, ponieważ chciałaM I PŁACIŁAM , jak również 2 razy też płacąc, w Nałęczowie- Żal że płacąc. Pierwszy traz jadę z NFZ . Miałam propozycje do Osireczka i do Stalowej W. Wybrałam Stalową. Plusem jest to , że są to wakacje - moje przedłużone i oczywiście kwestia L4. Potraktuję lajtowo ten wypad. Mam nadzieję, że tak jak na Twoim turnusie , na moim również znajdą się FAJNI ludzie :kwiat: :serce: