Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam czy był ktoś ostatnio w tym sanatorium.Bo poczytałam w necie opinie ale z dwóch lat do tyłu ostatnia.I niezbyt pochlebne.Może coś się tam zmieniło.Jak tak to chciałabym wiedzieć bo wyjeżdżam w lipcu.Wszystkie naokoło ośrodki chwalą a ten jak na złość nie.Nie jestem zbyt wymagającą osobą .Wystarczy jedzenie i spanie w ludzkich warunkach no a sam pobyt i jak wykorzystam te chwile nad ukochanym morzem zależy tylko ode mnie.Pozdrawiam