Iwonicz Zdrój....
-
bozenkagr
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2014 19:38
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 10
Re: Iwonicz Zdrój....
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Głównym i największym z charakterystycznych elementów Iwonicza będzie fontanna, duża i prawdopodobnie bardzo podobna do tej w Krośnie. Fontanna ta będzie stanowiła ciekawy element parku. W miejscu gdzie obecnie znajdują się tzw. Łańcuchy, zostanie wykonana brama.Zobaczcie sami co widać na kamerce umieszczonej nad Zdrojową
http://www.iwonicz-zdroj.pl/webkamera/
-
forumowicz
Panowie uwijają się jak mróweczki, na pewno zdąża dla Ciebie SłoneczkoSloneczko pisze:Roboty budowlane, rewitalizacyjne w Iwoniczu nabrały mocy![]()
, z każdym dniem posuwają się coraz szybciej i mam nadzieje , że jak przyjadę do zdroju to będzie już zmodernizowany i piękniejszy niż był
![]()
Głównym i największym z charakterystycznych elementów Iwonicza będzie fontanna, duża i prawdopodobnie bardzo podobna do tej w Krośnie. Fontanna ta będzie stanowiła ciekawy element parku. W miejscu gdzie obecnie znajdują się tzw. Łańcuchy, zostanie wykonana brama.Zobaczcie sami co widać na kamerce umieszczonej nad Zdrojową![]()
http://www.iwonicz-zdroj.pl/webkamera/
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Z tego co czytałam i co mówiła mi znajoma , która obecnie przebywa w Iwoniczu, prace mają się zakończyć około 23 maja. To jest bardzo dużo czasu dla dobrej ekipy budowlanejAtina pisze:Słoneczko ,ale do czerwca to oni tego chyba nie zdąża zakończyć z tego co widać na kamerce ...jeszcze dużo prac przed nimi !!!
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Basiu6basia6 pisze:no i bardzo dobrzeszczerze, to mi się tamta nie podobała, a najbardziej tandetne ogrodzenie
![]()