Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wyjeżdzam w czerwcu do sanatorium Wisła margot w Iwoniczu. do tego pierwszy raz wiec to dla mnie nowosc ćzy ktoś z was tam moze był i moze mi coś podpowiedzieć?
Gratuluję skierowania do Iwonicza w bardzo atrakcyjnej porze roku.
Ja byłem dwukrotnie w miesiącach zimowych.
O Wiśle-Margot może dowiesz się więcej we wcześniejszym wątku pisanym przez wyjeżdżających na turnus 10.04. . Oni tam są teraz. Może napiszą jeszcze z miejsca pobytu ?
Pozdrawiam.
Dziekuję poczytałam ale nic konkretnego nie znalazłam bo z tego co zrozumiałam to oni są w Iwoniczu ale w innym sanatrium . ale dzięki ,ze sie odeawałaś. Mam nadzieje ,ze dowiem się jeszcze czegos od osób , które tam były. Np czy przyjezdza sie w dniu skierowania czy dzień wcześniej. ilu os są pokoje? czy jest mozliwosc jedynki? i takie tam inne. Dla mnie sanatorium to kompletne nowum
pozdrawiam wiosennie
Mari
Jest trochę opisów i nawet ciekawe zdjęcia otoczenia jak i z wewnątrz obiektu. Wpisz w google Wisła Margot.
Jeśli chcesz zarezerwować pokój(jedynka to największa dopłata), czy przyjechać dzień wcześniej(też opłata za nocleg) to może zadzwoń do recepcji tel.: 134250066 .
Dzięki:). dzwoniłam, trochę też poszperałam w "oceń sanatorium" i różnych vzasem sprzecznych rzeczy sie dowiedziałam . ciagle wiecliczę ,ze odezwie sie ktos kto tam był niedawno .pozdrówka.
Witam!
Zostało mi przyznane sanatorium z ZUS do Iwonicz Zdroju (sanatorium "Wisła") w turnusie od 21.06.2012 do (chyba) 14.07.2012r. Jadę z Krakowa i chciałabym się dowiedzieć, czy jedzie ktoś może z okolic w podobnym terminie z wolnym miejscem w samochodzie? Oczywiście dorzucam się do paliwa.
Proszę o odpowiedź na prywatną wiadomość lub na na telefon (12) 658 11 87.