Sanatorium Równica -Ustroń

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: Sanatorium Równica -Ustroń

Post autor: stokrotka »

MAX pisze:no pewno,możemy się dopasować,chce moje foto? to napisz maila: [email].pl
Szybki jesteś -nie powiem ! Ja ? ,jednak zastanowię się -choć? pewnie niezły z Ciebie kaczorek ..... ;P
Wszędzie masz takie tempo ? Ja nadal czekam na odp. Piotra ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

aha,no to kolega był pierwszy,no chyba że chcesz dwóch,nawet by pasowało do wątku trójkąt czy na pieska,haha
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:aha,no to kolega był pierwszy,no chyba że chcesz dwóch,nawet by pasowało do wątku trójkąt czy na pieska,haha
Pasuje i jedno i drugie ,a może być nawet lustro do kompletu.Dobrze już ...Ciebie" poznałam" juz na innych "stronkach" znam upodobania i preferencje --teraz jednak szukam tego o czym wcześniej wspomniałam .....kto ? ten sam termin? itd. nara MAX ! ;D
forumowicz

haha nie lubisz już mnie?
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:haha nie lubisz już mnie?
Lubię ,lubię -nawet bardzo -tak jak te koleżanki z podobnych "rozmówek" -szukaj a znajdziesz ha,ha,ha :lol:
piotr30
Na forum od: 12 kwie 2012 07:14

Post autor: piotr30 »

Tak mam 30 lat Stokrotko
forumowicz

tutaj macie fajny filmik o Równicy
http://www.youtube.com/watch?v=D-LOtM-t ... re=related
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej! MAX ! Widziałam ten filmik.
Sanatorium" na żywo " też widziałam.Tylko w środku nie byłam.Ale ?dzięki za link.Tak przy okazji - masz już tą ekipę na końcówkę kwietnia ? ;P
Pozdrawiam wszystkich -chyba jednak nikt inny, poza Piotrem ,nie jedzie do Równicy w "moim" terminie.
forumowicz

no bo jak nie jesteś zainteresowana moja skromną osobą,to po co pojadę? ja myślałem o 10-15 maja
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:no bo jak nie jesteś zainteresowana moja skromną osobą,to po co pojadę? ja myślałem o 10-15 maja
Lepiej już nie bajeruj ...nie mieszczę się w Twoim kryterium :wiekowym,objętościowym, wagowym, wzrostowym,, itd. szukaj dalej :lol: a cierpliwość będzie nagrodzona-może nawet trafisz na tą jedyną ,której gdzieś tam szukasz ;D błądząc po profilach
ODPOWIEDZ