Leśnik Drzewiarz

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Leśnik Drzewiarz

Post autor: Anka »

Witam! Czy ktoś był w Leśnik-Drzewiarz w Krynicy? jeśli tak to jakie warunki itd
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Re: Leśnik Drzewiarz

Post autor: danka »

Witam serdecznie.W Leśniku-Drzewiarzu byłam w 2006r.Warunki były znośne,zabiegi na miejscu poza basenem.Obsługa bardzo miła.Natomiast kuchnia wyśmienita/kilka diet/.Życzę miłego wypoczynku.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witam!dziękuję za odpowiedź ale to już dość dawno myślę że dużo się zmieniło pozdrawiam
Markopolo
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2011 11:50

Post autor: Markopolo »

Mam turnus 29-04-2012 leśnik-drzewiarz czy ktoś może teraz był jakieś opinie?
Małgorzata 44
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 18:25

Post autor: Małgorzata 44 »

Witam w tym sanatorium byłam w listopadzie i grudniu 2010 . Może zewnętrznym wygladem nie zachwyca ,ale byłam zadowolona . Obsluga sympatyczna ,wszędzie blisko no i mozna się dogadać w każdej sprawie . Czysto , lazienki w pokojach nowe
kamin11
Na forum od: 10 cze 2012 19:04

Post autor: kamin11 »

Czy można dowiedzieć się, ilu osobowe są pokoje i czy trzeba być dużo wcześniej, by otrzymać jedynkę?
Małgorzata 44
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 18:25

Post autor: Małgorzata 44 »

kamin11 pisze:Czy można dowiedzieć się, ilu osobowe są pokoje i czy trzeba być dużo wcześniej, by otrzymać jedynkę?
Witam ... Tam są przważnie pokoje 1 i 2 osobowe . Wtedy 1 taly wolne nawet . Radzę zadzwonić i się dowiedzieć .
ODPOWIEDZ