KRYNICA- BESKID

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: KRYNICA- BESKID

Post autor: margot »

marylka1 pisze:margot, masz rację, że w Starym Domu Zdrojowym było tak sobie. To samo moge powiedzieć o Nowych Łazienkach. Tam to dopiero masakra. Nie dość, że ciasnota, pokoje bez łazienek tylko umywalka to jeszcze smród w całym budynku. Margot, trochę mnie podbudowałaś pozytywnie
Pozdrawiam
Marylka ocenisz sama , ale nawet nie ma co porównywać ze Starym Domem bo tego się nie da zrobić :lol: :lol: :lol:
Będzie dobrze zobaczysz ;) Kubusia postawisz ;)
betina46
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2013 00:13
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: betina46 »

witam ja też jadę do Beskidu,mam turnus od 15 lipca .Bylam rok temu na przełomie czerwca i lipca w Beskidzie i było ok.
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 19:10

Post autor: sesill »

Skoro pojawiło się tyle pozytywizmu o Beskidzie :D to lecę tam jak na skrzydłach, i mam nadzieję że nikt mi ich tam nie podetnie :roll:
teresa1959
Na forum od: 06 kwie 2014 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: teresa1959 »

Witam was ja jadę do Krynicy sanatorium Beskid termin 21,06 ,2014 jadę z Chrzanowa czy ktoś jeszcze jedzie pozdrawiam wszystkich
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

margot, czy z Beskidu daleko jest do HAWANY?:) To taka niby stodoła, ale najwięcej ludzi tam przychodziło
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

betina46 pisze:witam ja też jadę do Beskidu,mam turnus od 15 lipca .Bylam rok temu na przełomie czerwca i lipca w Beskidzie i było ok.

betina, skąd jesteś?
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

marylka1 pisze:margot, czy z Beskidu daleko jest do HAWANY?:) To taka niby stodoła, ale najwięcej ludzi tam przychodziło
Marylka tak średnio - z górki i pod górkę ;) około 10 minut na piechotkę ewentualnie ok 15 mniut spacerkiem ;) , no Hawana jest słynna :lol: , ale ja jeszcze tam nie byłam pomimo kilku pobytów w Krynicy .
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Marylka ja nie wiem cz Hawana nie jest w remonci:-) tak slyszalam:-) w wojskowym tez ponoc temont:-) ale moze juz wszystko toczy sie normalnym zyciem:-) pozdrawiam Goska
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

malgorzatas pisze:Marylka ja nie wiem cz Hawana nie jest w remonci:-) tak slyszalam:-) w wojskowym tez ponoc temont:-) ale moze juz wszystko toczy sie normalnym zyciem:-) pozdrawiam Goska
Już jest po remoncie Jurek 475 pisał , że mieli wieczorek zapoznawczy kilka dni temu
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

To przepraszam za wprowadzenie w blad:-) ja tez sie ciesze:-)
ODPOWIEDZ