NFZ-DOLNOŚLASKI
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: NFZ-DOLNOŚLASKI
Teresa1011
nie przerażaj sie tak
Kiedy rozmawia się na forum, czas leci tak szybko

-
teresa1011
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2013 18:20
- Staż sanatoryjny: 0
Wiadomość do Iwcia.
Dziękuję za słowa otuchy, raczkuję na tym portalu. Będę rozmawiała - masz rację , że czas szybciej zleci. Dzisiaj mnie ponownie " łamie w kościach" a sanatorium prawie za 2 lata. To jest niehumanitarne, ale to jest nasza Polska
Dziękuję za słowa otuchy, raczkuję na tym portalu. Będę rozmawiała - masz rację , że czas szybciej zleci. Dzisiaj mnie ponownie " łamie w kościach" a sanatorium prawie za 2 lata. To jest niehumanitarne, ale to jest nasza Polska
-
iwcia
- Super Kuracjusz

Teresa1011, na temat "naszej Polski" mozna by duzo powiedziec.Na naszym forum też było i jest wiele rozmów na ten temat
.Naprawdę fajnie jest u nas
Tematow bez liku, nie tylko na temat sanatorium.Tak więc zapraszamy 
-
iwcia
- Super Kuracjusz

Witajcie moi mili
Zastanawiam sie kiedy po weryfikacji status wraca znowu do poprzedniego "oczekującego" stanu.
Mój ojciec juz tydzień temu zawiózł do NFZ zweryfikowane skierowanie, a w przeglądarce nadal widnieje informacja "skierownie zwrocone do weryfikacji..."
Pozdrawiam
Zastanawiam sie kiedy po weryfikacji status wraca znowu do poprzedniego "oczekującego" stanu.
Mój ojciec juz tydzień temu zawiózł do NFZ zweryfikowane skierowanie, a w przeglądarce nadal widnieje informacja "skierownie zwrocone do weryfikacji..."
Pozdrawiam
-
Gość