Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Małgoniu, czy Ty osobiście byłaś w Rózy w Ustroniu? Chodzi mi o to czy w pokojach jest w miarę ciepło. Zima nie daje za wygraną a nie chciałabym marznąć.Jade za tydzień.
Witam serdecznie. Byłam w Muszynie i w Ustroniu.W obydwóch sanatoriach było extra.Zabiegi na dobrym poziomie, w jednym budynku.W Róży wspaniałe wyżywienie, ale w Muszynie też dobre. Polecam obydwa, choć w Ustroniu jest ładniej.Pozdrawiam Beata
Witaj ja rowniez polecam Sanwit,polozony na gorce ale nie za wysoko.Basen na miesjscu i zabiegi rowniez.Wieczorki taneczne ok,a jakby co masz obok sanatorium Gornik swietna muzyka i atmosfera.Sam Iwonicz malowniczy i bajeczny polecam z calego serca.Pozdrawiam
BeciaN66 pisze:Witam serdecznie. Byłam w Muszynie i w Ustroniu.W obydwóch sanatoriach było extra.Zabiegi na dobrym poziomie, w jednym budynku.W Róży wspaniałe wyżywienie, ale w Muszynie też dobre. Polecam obydwa, choć w Ustroniu jest ładniej.Pozdrawiam Beata
Witam bardzo się cieszę z tak pozytywnej opinii bo ja mam właśnie skierowanie do Róży na wrzesień.
Pozdrawiam