RÓŻA,HUTNIK,SANWIT,MUSZYNA co wybrać?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
iwciaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2012 21:38

Re: RÓŻA,HUTNIK,SANWIT,MUSZYNA co wybrać?

Post autor: iwciaa »

Wybrałam Sanvit w Iwoniczu Zdroju. Wyjazd 14 marzec
redzinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2012 13:05

Post autor: redzinka »

Małgoniu, czy Ty osobiście byłaś w Rózy w Ustroniu? Chodzi mi o to czy w pokojach jest w miarę ciepło. Zima nie daje za wygraną a nie chciałabym marznąć.Jade za tydzień. :P
BeciaN66
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2011 18:33

Post autor: BeciaN66 »

Witam serdecznie. Byłam w Muszynie i w Ustroniu.W obydwóch sanatoriach było extra.Zabiegi na dobrym poziomie, w jednym budynku.W Róży wspaniałe wyżywienie, ale w Muszynie też dobre. Polecam obydwa, choć w Ustroniu jest ładniej.Pozdrawiam Beata
leszek-krzysztof
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 16:27

Post autor: leszek-krzysztof »

Witaj ja rowniez polecam Sanwit,polozony na gorce ale nie za wysoko.Basen na miesjscu i zabiegi rowniez.Wieczorki taneczne ok,a jakby co masz obok sanatorium Gornik swietna muzyka i atmosfera.Sam Iwonicz malowniczy i bajeczny polecam z calego serca.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Iwonicz Zdrój SANVIT

Post autor: beab »

Iwcia jak wrócisz to sie odezwij ja wyjeżdżam 22 kwietnia do Iwonicza Sanvit i ciekawa jestem jak tam jest..pozdrawiam
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

BeciaN66 pisze:Witam serdecznie. Byłam w Muszynie i w Ustroniu.W obydwóch sanatoriach było extra.Zabiegi na dobrym poziomie, w jednym budynku.W Róży wspaniałe wyżywienie, ale w Muszynie też dobre. Polecam obydwa, choć w Ustroniu jest ładniej.Pozdrawiam Beata
Witam bardzo się cieszę z tak pozytywnej opinii bo ja mam właśnie skierowanie do Róży na wrzesień.
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ