spostrzeżenia

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2012 14:25
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Re: spostrzeżenia

Post autor: samael »

odpowiedź dla wszystkich.
masz racje nie senatorium tylko sanatorium ale kolejne sprawy jeżdżę co 18 miesięcy tylko dlatego bo tak chce,kazdy moze wyjechać rok po zakończeniu turnusu(oczywiście chodzi o ZUS) a co do KRUS i NFZ nie wiem i nie wypowiadam sie na ten temat. :o dalej sprawy damsko- meskie,osobiscie uważam że jadzie się do sanatorium po zdrowie a nie po to by pic i "panieki"zaliczać(mam 43 lata),jeśli chodzi zaś o toważystwo to zawsze mozna zmienić a nie trwac przy byle czym
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Jeśli chodzi o wyjazd z NFZ zawsze dostałam tam gdzie opisał lekarz, i np.wskazane siarka dostałam Busko -Zdrój, Solec . Mieszkam nad morzem od północy a od wschodu nad jeziorem :lol: więc wody i wilgoci mam nadmiar , lekarz wnioskuje o zmiane klimatu np. teren podgórski i dostałam Wysowe . Zdziwiło mnie to jak właśnie na forum piszecie -lekarz we wniosku pisał morze ,a zainteresowany dostał góry, i na odwrót :shock:
Jeśli ktoś jest w KRUS może wybrać miejscowość i termin. Ale szału nie ma - do wyboru jest kilka miejscowości.
Ja do sanatorium jadę po zdrowie odpoczynek , co robią inni , powiem szczerze nie interesuje mnie to ,spędzam czas na spacerach i wycieczkach zawszę poznaję fajnych wesołych ludzi, a chodzę na tańce ale nie widzę w tym nic złego :)
Pozdrawiam wszystkich obecnych na forum Bunia.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam i pozdrawiam,co do spacerów to teren masz zajefajny już to wiesz,gorzej będzie z tańcami ale z doświadczenia z Wysowej wiem że towarzystwo wędruje z jednego ośrodka do drugiego i nie mają krzywdy-pozdrawiam cię i przyjemnośći wszelakiej życzę ;) ;) ;)
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2012 14:25
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: samael »

Bunia pisze:Jeśli chodzi o wyjazd z NFZ zawsze dostałam tam gdzie opisał lekarz, i np.wskazane siarka dostałam Busko -Zdrój, Solec . Mieszkam nad morzem od północy a od wschodu nad jeziorem :lol: więc wody i wilgoci mam nadmiar , lekarz wnioskuje o zmiane klimatu np. teren podgórski i dostałam Wysowe . Zdziwiło mnie to jak właśnie na forum piszecie -lekarz we wniosku pisał morze ,a zainteresowany dostał góry, i na odwrót :shock:
Jeśli ktoś jest w KRUS może wybrać miejscowość i termin. Ale szału nie ma - do wyboru jest kilka miejscowości.
Ja do sanatorium jadę po zdrowie odpoczynek , co robią inni , powiem szczerze nie interesuje mnie to ,spędzam czas na spacerach i wycieczkach zawszę poznaję fajnych wesołych ludzi, a chodzę na tańce ale nie widzę w tym nic złego :)
Pozdrawiam wszystkich obecnych na forum Bunia.
Bunia dokładnie o to chodzi w tym całym interesie
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: teśka »

Hmm, spostrzeżenia...
Wydaje mi się, że właśnie tu mogę napisać o tym, co mnie trapi :( Z racji tego, iż miewam dolegliwości z kregosłupem i jestem już po operacji znalazłam bardzo dobrego masażystę. Zabiegi, które on wykonuje zaleca powtarzać co 6 miesięcy. Odwiedzałam go przez półtora roku czyli odbyłam 3 serie zabiegów. Jest to młody, niedowidzący mężczyzna. Po ostatniej serii jego stosunek do mnie bardzo się zmienił. Bardzo chciał byśmy pozwolili sobie na romans. Odmówiłam. Oczywiście konsekwencją tego było to, iż od ponad roku nie korzystałam z jego masaży. Mieliśmy czasem kontakt z racji mojego zawodu bo zdarzało mu się dzwonić by zasięgnąć pewnych informacji. Jest bardzo dobrym fachowcem i dziś zadzwoniłam do niego by umówić się na leczniczą serię :) Nie wiem jednak czy dobrze zrobiłam bo już usłyszałam, że sprawiłam mu ogromną radość gdy mógł usłyszeć mój głos a jeszce większą sprawię, gdy będzie mógł mnie dotykać. Nie wiem czy dobrze robię :oops: Może powinnam poszukać innego specjalisty by nie robić mu złudnych nadziei. Nie wiem też jak ja będę się czuła wiedząć o tym, jak on chciałby mnie traktować.

Chętnie poznam Wasze zdanie w tej sprawie :)
Pozdrawiam cieplutko :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Siemka,ja jadę jesienią po raz czwarty do Kołobrzegu i wierzcie mi jestem z tego powodu zadowolona.To miejsce ma coś w sobie,co mnie ujęło ,nie wiem-klimat,atmosfera,towarzystwo,trudno ocenić , za każdym pobytem przeżycia inne,ale zabawa zawsze super :D :D :D .Warunki bardzo dobre,każdemu polecam to miejsce :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hmmm...........
Jutro o 16tej pierwszy masaż a nikt nie zechciał mnie wesprzeć :(
forumowicz

Witaj teśka :) jeśli masz ten wymarzony pierwszy masaż o 16 :lol: to o jakim wsparciu marzysz :?: :?: Cos mi się wydaje ,że tesknisz za tymi dłońmi ;) :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kruszynko... czy przeczytałaś mój wcześniejszy wpis? :( Jestem jednak dobrej myśli.
forumowicz

Piękna kobietko :) :) czytałam ,czytałam :lol: :lol: jeśli dwojgu ludziom jest cudownie ,to ja jestem za ,a reszcie nic do tego :!: :!: :) :)
ODPOWIEDZ