NFZ-DOLNOŚLASKI

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: NFZ-DOLNOŚLASKI

Post autor: iwcia »

Moi mili krajanie :)
Jak tam u Was sytuacja w oczekiwaniu na sanatorium? Napiszcie coś, bo zaraz przesuniemy sie na drugą strone działu NS ;) :lol:
U mnie na te chwilę 5990.Kolejka zmniejsza sie swoim tempem.W przyszłym tygodniu licze na weryfikacje, to juz prawie 21 misięcy..
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A u nas nadal cisza... ;)
Ninak, czekasz jeszcze czy moze juz pojechałaś :lol: Jaki masz aktualnie numer? :)
Ja dziś 5773 i przed weryfikacją.
:kwiat:
rena
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2014 12:14

Post autor: rena »

serdecznie witam. rozpoczęłam w 2012 r. z numerem 58705 - pulmonologia, z planowanym okresem oczekiwania 22 miesiące.przy numerze 5826 zwrócono wniosek do weryfikacji . przeprowadziłam dodatkowe badania i odesłałam do funduszu. czekam na przydział. pozdrowienia. :)
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzien dobry rena :)
Po weryfikacji to juz tylko chwila i dostaniesz info o miejscu i terminie. :)
Ja czekam od lipca 2012 roku, okres oczekiwania 22-24 miesiące, reumatologia ma chyba najdłuższa kolejkę.
Daj znac jak juz bedziesz cos wiedziała.
Pozdrawiam i życzę rychłego przydziału. :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Witam was dziewczyny.Ale wam zazdroszcze waszych numerkow :D.Ja składałam 1.o7.2013 mam w tej chwili numer 37800. W 2012 dostałam skierowanie gdy miałam nr.1270 ,na 3 tyg.przed wyjazdem.Pozdrawiam
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj CHanel :D .Ja skladalam wniosek rowny rok przed Tobą.W pierwszym roku nie mialam czasu na bieżące śledzenie numerków,jak rownież na aktywnośc na forum.Teraz to sie zmieniło i jest mi bardzo miło z Wami tu w kolejce :D
Zobaczysz, czas tak szybko leci, ani sie spostrzeżesz jak dostaniesz skierowanie :)
Ja przzed ostatnim wyjazdem dostałam info prz nr 1090 na rowne 4 tygodnie przed rozpoczeciem sanatorium.
Ty piszesz, że miałas tylko 3 tygodnie na zorganizowanie sie.Przyznam,ze dla mnie to zbyt mało, chcialabym wiedzieć conajmniej 4-5 tygodni wcześniej.Niektorzy dostają informację już na 2 miesiące wcześniej.
POzdrawiam :kwiat:
Gość

Ja w tym roku także wyjeżdzam mam termin na 1 wrzesnia do Iwonicz - zdrój .wyjeżdzam z KRUsu :D Ty z pewnoscią wyjedziesz koncem czerwca :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

CHanel, no to mnie nie pocieszyłaś :( Mam nadzieję,że początek czerwca..... Koniec nie bardzo mi pasuje.
Ale Ty masz fajną perspektywę, Iwonicz na wrzesien :D .
Mozesz napisać gdzie ostatnio wysyłał Cie nasz NFZ ? :kwiat:
Gość

Wysowa -Zdrój 95 ortopedia Jestem po wypadku samochodowym :mrgreen: w Iwoniczu będe po raz trzeci :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzieki CHanel :kwiat: Wypadek, przykro mi.Mam nadzieję, że Twoje zdrowie juz troche sie podreperowało?
Trzy razy w Iwoniczu, to raczej nie jesteś zachwycona kolejnym.....Ale jesli byłas zadowolona pod względem rehabilitacji, to najwazniejsze.
Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ