Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mirabella Nic na to nie poradzimy na to że tak długo się czeka.Miej pretensje do swojego NFZ.Widoczne oni maja za mało podpisanych umów z uzdrowiskami.Nieraz i tak bywa Jedni jadą prywatnie bo mają kase inni czekają na NFZ bo ich nie stać. Takie życie pozdrawiam
W październiku byłem w sanatorium z ZUS. Było tam takie towarzystwo, że szok. Dzień w dzień napici, nieraz nawet nie pojawiali się na kolacji, zabiegi albo olewali, albo odbębniali byle szybciej i po południu już na piwko do knajpy. Próbowali zaczepiać kuracjuszki, ale raczej nie były chętne do amorów z żadnym z nich.
Mg11,trafiłeś na jakieś dziwaczne towarzystwo,ja też byłem na pobycie z ZUS i tam gdzie byłem takie zachowanie skończyło by się wyjazdem tych delikwentów ,widocznie personel nie dorósł do swoich obowiązków,a panowie potraktowali pobyt jako urlop darmowy z dala od ich opiekunów.Powinni wylecieć natychmiast z sanatorium,zapłacić koszty pobytu i już nigdy nie otrzymać żadnego wyjazdu na leczenie ,chyba że na odwyk.Niestety takie przykłady dają nieciekawy obraz pobytów sanatoryjnych-smutne ale prawdziwe ,oby się zdarzało coraz mniej takich delikwentów którzy zabierają miejsca ludziom którzy chcą się leczyć
Mg11 I tak bywa Ja też już raz spotkałam się z takim przypatkiem z ZUS że przewagą turnusu byli panowie i nadużywali przyjemności,ale co dla niektórych skończyło się upomnieniem a i dwóch wyleciało i pokrywali koszty pobytu.Szkoda mi tylko było ich rodziny , bo ona przez takich nieudaczników musiał cierpieć finansowo. I dlatego się zawsze zastanawiam po co tacy wogule jadą jak brak im kultury Choć nie chce nikogo urazić Do sanatorium wysyłąją poto by porawić zdrowie niektórzy tego poprostu nie rozumią pozdrawiam
kruszynka1958 pisze:A kogo to powinno obchodzić kto i po co jedzie do sanatorium?
Mnie obchodzi bo czekam dwa lata na sanatorium.....jadę w celach leczniczych.
Po co blokować miejsca chorym,nie lepiej jechać na wczasy.
A to juzż trzeba byś te spostrzeżenia napisała do Ministerstwa zdrowia ,nie pochwalam zachowań jakie są tutaj opisane ,ale nie pochwalam też zadawania takich pytań
Witam ,Kruszynko zadawanie pytań na Forum to norma,nawet niezbyt fortunnych ,najważniejsze byśmy wszyscy nie zbzikowali i umieli ze sobą wymieniać różne opinie na różne tematy,choć zdarzały się jak wiecie osoby z którymi nie warto było rozmawiać-tak więc luzik i jeszcze raz luzik,pozdrawiam