Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Szukam dla osoby starszej informacji na temat uzdrowiska i obiektu Hutnik -Tęcza. Czego się ma spodziewać, na co być przygotowanym? Jak z basenem , zabiegami ,czy jest biblioteka? Dzięki za pomoc!
Witaj
Co prawda informacje mam z pobytu osobistego, lecz nie wiem czy się coś nie zmieniło. Hutnik to osobny kilku piętrowy budynek gdzie jest jedynie stołówka i biblioteka. Wszystkie zabiegi są w budynku oddalonym około 500 metrów i na nie trzeba dochodzić. Zabiegi są dobre, a najlepsze to okłady z gorącej borowiny.
Proszę o więcej informacji - czy w budynkach jest winda, balkony, basen?, Jakie są warunki, jedzenie?. Cokolwiek napiszecie o miejscowości i samym sanatorium może się przydać . Z góry dziękuję
witam...od 4 czerwca jade po raz pierwszy do sanatorium Hutnik Wieniec Zdroj...moze Ktos podpowiedzialby mi czego moge oczekiwac?plusy,minusy pobytu....co mozna,czego lepiej nie...rehabilitacja-wiadomo,a co oprocz niej oferuje sanatorium?pozdrawiam:)
z tego co widze to ten Wieniec Zdroj jest jakims ciezkim tematem tabu.......wiadomo,ze bywa roznie,ale na pewno kuracjusze tam byli,sa i beda,wiec myslalam,ze moze Ktos---cos napisze:).......dziekuje,ze napisalas
Byłem w ubiegłym roku w Hutniku,mieszkalem w pokoju dwuosobowym bez balkonu.W budynku jest winda,stoł ówka.Na zabiegi trzeba chodzić do oddzielnego budynku(ok.0,5 km).Można wymieniać pościel i ręczniki w trakcie turnusu.Zabiegi wykonuje miły i profesjonalny personel.Basen jest po remoncie.Wogóle ,to cały ośrodek jest położony w sosnowym lesie.Miłego pobytu.
Też mam takie wrażenie, że coś tajemniczo , czyżby jak w powiedzeniu albo dobrze albo wcale . A przecież pytać rzecz ludzka tym bardziej, że na stronie uzdrowiska mało jest informacji dot. zabiegów i brak zdjęć pokoji itp. Forum chyba po to jest aby wymienić się informacjami a nie emocjami...