Działki ...Ogródeczki ...Balkoniki ...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Działki ...Ogródeczki ...Balkoniki ...

Post autor: forumowicz »

AgaC pisze:
milusinska pisze:Aga C
Pełne uznanie dla Twojego ogrodu. Bardzo lubię ładnie urządzone ogródki, ja dopiero raczkuję. Mam małe co nie co, ale Wasze tutaj to wypasy.
Oj coś Ty.... Mój załozony był w 2010 roku, tez dopiero raczkuje w temacie tym bardziej ze jestem laikiem totalnym ;) Pokaz koniecznie milusinska co tam u Ciebie rośnie ;)
Nie wpadłam na to wcześniej, żeby utrwalać na fotkach. Ale postaram coś wygrzebać i wstawię.
forumowicz

warto robic zdjęcia, fajnie potem się porównuje efekty rocznej pracy. Ja jak patrzę na to jak było na początku to po prostu nie wierze :)
forumowicz

AgaC pisze:warto robic zdjęcia, fajnie potem się porównuje efekty rocznej pracy. Ja jak patrzę na to jak było na początku to po prostu nie wierze :)
Przyznaję Ci rację. Chyba zacznę to stosować. Ale coś napewno znajdę.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

...a ja fotografuję zmiany w ogrodzie ..bo ciągle coś się zmienia ...zazwyczaj jak rośliny są małe to sadzimy za gęsto i po paru latach trzeba wyrywać ..albo natura sama robi selekcję ...ja jeszcze uwielbiam pnącza szczególnie dzikie wino ....dopełnia każdy zakamarek mojego ogrodu ... :) a jak nie ma pomysłu co zrobić to skalniaczek .... :lol: [ obrazek zewnętrzny ]powstaje
forumowicz

Zgadza się. Też dość gęsto sadziłam małe iglaki a teraz zrobił się las. Musiałam zeszłego roku wszystko przycinać. A że żal mi było każdego krzaczka, to cięłam i z góry i z boków.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Milusińska u mnie każdego roku wszystko jest przycinane 2 razy z sosen robione są fajne drzewa ...mąż przycina w maju jak puszczają pędy i jest kilka gałęzi z paroma talerzami ....nigdy byś nie powiedziała że to sosna ..
forumowicz

eluunia pisze:Milusińska u mnie każdego roku wszystko jest przycinane 2 razy z sosen robione są fajne drzewa ...mąż przycina w maju jak puszczają pędy i jest kilka gałęzi z paroma talerzami ....nigdy byś nie powiedziała że to sosna ..
Oj, to zazdroszczę Ci takiego ogrodnika :D :D :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

pokażę Wam dziewczynki jeszcze jedno drzewo [ obrazek zewnętrzny ] :lol: :lol:
forumowicz

Nie moge dodawać punktów, ale bardzo mi się podoba Eluniu
forumowicz

A skąd takie drzewka co szynki na nim rosną???? Superrrrr!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
ODPOWIEDZ