Powitanie - Kołobrzeg, kwiecień

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewa19
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 20:42

Powitanie - Kołobrzeg, kwiecień

Post autor: ewa19 »

Witam wszystkich. Jestem pierwszy raz na tym forum. Jadę do sanatorium do Kołobrzegu w kwietniu. Czy może ktoś również jedzie w tym terminie.? Pozdrawiam
:)
efcia
Na forum od: 14 mar 2012 21:12

Re: Powitanie

Post autor: efcia »

Jestem w takiej samej sytuacji jak Ty Ewo - pierwszy raz piszę na forum, i rownież jadę w kwietniu do Kołobrzegu do Kombatanta, albo jak kto woli do Perły Bałtyku Bardzo mi się podoba ta nowa nazwa. Życzę miłego pobytu :)
ewa19
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Powitanie - Kołobrzeg, kwiecień

witam Cię Efciu. Czy mogę wiedzieć skąd jedziesz.? Ja wyjeżdżam z Krakowa. Jadę do ośrodka Mesko w Kołobrzegu.. Trochę denerwuję się podróżą. Czy może ktoś tam jedzie?
jupi9876
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 lut 2012 17:55

Post autor: jupi9876 »

Witaj ja też jadę do sanatorium ale Mewa do Kołobrzegu od 27 kwietnia
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2009 15:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: gre_ys »

Witam, i ja również wybieram się 17-tego do Kołobrzegu, sanatorium MSWiA, chyba niezbyt trafione sanatorium, ale pora roku piękna.
ewa19
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam wszystkich. Jak to miło ,że tyle osób jedzie do Kołobrzegu w kwietniu, tylko , że niestety nie do końca w tym terminie co ja. Turnus mam od 1 do 21 kwietnia i jadę z Krakowa. Ale może znajdzie się jakaś miła osoba która też wtedy jedzie. Trochę dziwna pora roku . Zupełnie nie wiem jakiej spodziewać się pogody jak na przykład ten marcowy weekend był jak latem. Czy brać ze sobą ciepłe rzeczy na przykład ciepłą kurtkę. Pozdrawiam i czekam na rady
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam.Ja byłam w Kołobrzegu w czerwcu 2010r. Pogoda była super,ale kurtkę musisz zabrać,bo wiatry są zimne. My się opalaliśmy w strojach,a inni chodzili w kurtkach z kapturami.O tej porze roku nad morzem jeszcze troszkę wieje.Życze pogody i udanej rehabilitacji :P Ja jadę 15,05 do Kamienia Pomorskiego.Pozdrawiam. :P
ewa19
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dzięki Ci za radę . Z tego co piszesz trzeba zabrać ze sobą jeszcze ciepłe rzeczy. Dzięki za miłe życzenia .Jestem nastawiona pozytywnie i sądzę . że na następne dwa lata zabiegi postawią mnie na nogi. Tobie również życzę miłego i owocnego rehabilitowania się w Kamieniu Pomorskim. Jedziesz naprawdę w pięknym okresie. Maj to mój ulubiony miesiąc. Pozdrawiam.
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 17:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aga76 »

Witam,wszystkich
Ja również będe w kwietniu w sanatorium w kołobrzegu, a co do ubioru to koleżanka wyżej ma rację nad morzem jest wilgotny klimat wieje silniejszy wiatr i jest chłodniej nawet przy temperaturze + 15 st. Ja bez zastanowienia zabieram ze sobą ciepłą kurtkę bo wiem że bedzie mi napewno potrzebna.
Pozdrawiam
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 3 razy

Post autor: irenae »

Witam serdecznie ! !!
zazdroszcze Wam tego kwietniowego terminu, ja byłm w Ustce od 14.01-04.02 ( to bym mogła ponarzekać) dwie pory roku -jesień i zima.
Jeśli chodzi o ciepłe ubranie(kurtka, dres, adidasy) nad morzem to obowiazkowy strój, mimo że ma być w kwietniu lato !!!! :)
Życze miłego pobytu. :)
ps. napiszczcie po powrocie jak było.
ODPOWIEDZ