Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No,no!Termin,miejsce- extra,tylko pozazdrościć.Byłem,zobaczyłem i się zauroczyłem,aż mnie w dołku ściska,wspaniałe wspomnienia.Do Cieplic jechałbym w ciemno.Warunki pobytowe w D.Zdrojowym na wysokim poziomie(oprócz Stoczniowca).Z całego serca polecam.......
Witam,wszyscy chwalą Cieplice-Dom Zdrojowy,a najgorsze opinie są o Stoczniowcu dlaczego,czy tam mieszkaliście,ja jadę w czerwcu(nie znam jeszcze terminu)na oddz. rehabilitacji ogólnoustrojowej czy się bać,może odezwałby się ktoś co był konkretnie na tym oddziale,jakie jest zakwaterowanie,gdzie są zabiegi itp.Pozdrawiam.
Witam , wróciłem ze Stoczniowca , byłem widziałem doświadczyłem więcej za kilka dni jak się ogarnę napiszę więcej . Jedno wrażenie proszę nie straszyć Stoczniowcem na pewno to nie jest budynek taki jak Dom Zdrojowy . Ale od opinie przed remontem należy odłożyć do lamusa. Cieplice to naprawdę trafione sanatorium z atrakcjami wokół Cieplic i w Cieplicach również . Najważniejszą atrakcją są mimo wszystkich krytycznych opinii o powstaniu i całej otoczce ich powstania , Termy - baseny termalne, korzystałem warto skorzystać również dla zdrowia otwarte bodajże jeszcze w kwietniu 2014r. O tym wszystkim już wkrótce pozdrawiam forumowiczów serdecznie .