Polanica od 14-02-2014 r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Re: Polanica od 14-02-2014 r.

Post autor: anusia153 »

Resztę ciekawych zdjęć zamieszczę w temacie "Poznaj swój kraj"
Chciałam zachęcić kuracjuszy przebywających sanatoriach w regionach ziemi kłodzkiej do zawiedzenia tych uroczych zakątków naszego kraju. Takie krótkie wycieczki mogą być jedną z możliwości spędzanie wolnego czasu, oczywiście po zabiegach, bo po to przede wszystkim tu przyjechaliśmy . :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
SEBUS78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2014 20:10
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: SEBUS78 »

Witam !!! Czas napisać parę zdań na temat swoich wrażeń :? :? A więc tak :?: Zakwaterowanie dobre pokoje w miarę duże czajniczek mebelki nowe no i najlepsze że lodóweczka była ;) ;) ;) Sam budynek ogromny i to mi troszkę przeszkadzało ale to szczegół zabiegi wszystkie na miejscu i co ważne bardzo mi pomogły co do okolicy to powiem tak dla amatorów wędrówek wymarzone miejsce gorzej dla takich jak Ja mieszczuchów :lol: :lol:Co do posiłków to jak dla mnie bardzo złe ale każdy ma inne kubki smakowe :lol: Jedyna rzecz przed którą ostrzegam to PANI KIEROWNIK z kawiarni ,,Zdrojowa '' ( Stara pomarszczona kobieta bóg wie z czym na głowie SĘP który oszukuje ludzi ) Na koniec troszkę prywaty ;) ;) Dziękuje raz jeszcze Anusia153 Bea74 Anastazja no i oczywiście Białej Mewie :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: Dziewczyny bez was na pewno bym wracał bardzo zły i poirytowany Mam cichą nadzieje że może się spotkamy jeszcze w tak doborowym towarzystwie Tak że polecam Polanicę i sanatorium,, Wielka Pieniawa'' osobą które lubią ciszę długie spacery i od czasu do czasu troszkę się zabawić ;) ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Sebastian , :) "Biała Mewa "twoja dedykacja dla wszystkich pań z forum na spotkaniu w Zdrojowej w Polanicy będzie mi Ciebie zawsze przypominać :lol: :lol: :lol: ;) Widzę ,że teraz Twoje wrażenia z pobytu nie są takie złe. Nasze pierwsze spotkanie w Merlinie , pamiętam co mi powiedziałeś........ a myślałeś , że jestem ............... ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Z Tobą nie można się nudzić, i do tańca i na pogaduchy na każdy temat ;)
Swoje wrażenia opiszę, ale jeszcze nie dzisiaj , wczoraj dopiero wieczorkiem wróciłam do domu , muszę to wszystko sobie poukładać.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Swoją opinię na temat oceny sanatorium Wielka Pieniawa w Polanicy zamieściłam w dziale sanatoryjnym .

http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 76#p125476
ODPOWIEDZ