Polanica od 14-02-2014 r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Re: Polanica od 14-02-2014 r.

Post autor: anusia153 »

malinka77 pisze:Witam...wybieram się 6.03.14 do Polanicy do
wielkiej Pieniawy...poszpitalne skierowanie z NFZ bydgoszcz,,,śledzę każdy wpis dotyczący uzdrowiska...bardzo fajne i pomocne...tym bardziej.że jadę daleko i 1 raz...pozdrawiam i czekam na dalsze opisy...życzę miłej rehabilitacji...Halina
Ale zbieg okoliczności , dzisiaj przy kolacji poznałam malinkę , moja współtowarzysze ze stołówki wyjechali dzisiaj po śniadaniu,a na kolację do mojego stolika przydział dostała nowa zmiana i właśnie i traf chciał , że znalazła się wśród nich malinka , bardzo miłą osoba , Życzę ci Malinko udanej kuracji , trafionych zabiegów a przede wszystkim udanego towarzystwa i mam nadzieję że bedziasz miała z kim pozwiedzać okolicę naprawdę warto . Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 22:12

Post autor: Bea71 »

bialamewa pisze:Dziękuje Wam za Polanie. Początek był ciężki ale dzięki Beatce i Ani, Sebastianowi i innym sympatycznym osobom żal wyjeżdżać.
Witaj białamewo, cieszę się że tutaj jesteś i jestem szczęśliwa,że byłaś razem ze mną w trudnych chwilach ( w tych bardzo radosnych również ;) ). Bardzo za to dziękuję :kwiat: . Na długo zapadną mi w pamięci nasze spacery i niekończące się rozmowy. Przed nami weekend,a po nim bolesny powrót do szarej rzeczywistości. Życzę i Tobie i sobie,żeby nie bolało aż tak bardzo :) A jak będzie Ci smutno i źle to pamiętaj... "za dęby " ;)
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Hej Sebastian :). Mam nadzieję,że szczęśliwie dotarłeś do domu. Miło było Cię poznać. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bardzo się cieszę , że Was poznałam , Bea, Sebus, Anastazja , Bialamewo dziękuję Wam za wspólnie spędzony czas , i chcę podziękować jeszcze naszym kolegom Heńkowi , Leszkowi za wspólne wycieczki w ciekawe miejsca . :D :D :D
Czas wracać do rzeczywistości , niestety :cry:
Awatar użytkownika
SEBUS78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2014 20:10
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: SEBUS78 »

Bea71 pisze:Hej Sebastian :). Mam nadzieję,że szczęśliwie dotarłeś do domu. Miło było Cię poznać. Pozdrawiam.

Witaj Bea :) Dotarłem do domku cały i zdrowy ale całą drogę myślałem :?: :?: Domyślam się że wiesz o kim :) Dziękuje za plusika i tak jak mówiłem opiszę swoje wrażenia ale jeszcze nie dziś :? :? Pozdrawiam i życzę udanego powrotu do rzeczywistości ;) ;)
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

anusia153 pisze:Bardzo się cieszę , że Was poznałam , Bea, Sebus, Anastazja , Bialamewo dziękuję Wam za wspólnie spędzony czas , i chcę podziękować jeszcze naszym kolegom Heńkowi , Leszkowi za wspólne wycieczki w ciekawe miejsca . :D :D :D
Czas wracać do rzeczywistości , niestety :cry:
Aniu i ja bardzo się cieszę,że mogłyśmy się poznać. Z wielkim sentymentem wspominam naszą pierwszą kawkę ;) i zawsze uśmiecham się na wspomnienie naszego podobnego gustu. Mam nadzieję,że balerinki będą Ci dłuuugo służył ;).
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

[ obrazek zewnętrzny ] Dzisiaj ponownie odwiedziłam Międzygórze i dotarliśmy w końcu do Sanktuarium MB Śnieżnej na górze Igliczna , bardzo miły ksiądz oprowadził nas po muzeum i sanktuarium , warto zwiedzić , gorąco polecam .
Można na górę Igliczną dotrzeć samochodem kierując się Szklary . :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ] [ obrazek zewnętrzny ] Międzygóra - Wodospad Wilczki . Pięknie tam jest :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

[ obrazek zewnętrzny ] :kwiat: [ obrazek zewnętrzny ] Na moim szlaku zwiedzania ziemi kłodzkiej znalazła się też Bystrzyca Kłodzka :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

[ obrazek zewnętrzny ] Organy w Sanktuarium MB Strażniczki Wiaty w Bardzie
[ obrazek zewnętrzny ] Most Karola w Kłodzku
[ obrazek zewnętrzny ] refektarz (jadalnia) w kłodzkim klasztorze franciszkanów.
ODPOWIEDZ