Polańczyk- PLON

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
alicja25
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 11:46
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Re: Polanczyk- PLON

Post autor: alicja25 »

Miło wspominamy Polańczyk , a w szczególności Plon. Niestety nie ma tu basenu, ale są inne zabiegi równie skuteczne (wejdź na stronę Plon w Polańczyku zabiegi) , a pani Ela masażystka jest osobą niewidomą i świetnie masuje. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

A czy ktoś może mi powiedzieć czy w Plonie jest dostęp do internetu, interesuje mnie wifi :kwiat:
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: bozenkagr »

Niestety Alicjo, na stronie Plonu nie ma wyszczególnionych zabiegów, ale już moja wiedza jest wystarczająca. mam jeszcze pytanie na temat pokoi, czy wszystkie są jednakowe, czy są lepsze i gorsze, napisz o jaki pokój prosić w recepcji.(marzyłby mię się słoneczny pokój z wygodnym tapczanem). pozdrawiam i dzięki za info :) :kwiat:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Mnie też by się taki marzył , jeszcze z dostępem do internetu....
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

witam,jest dostęp do internetu,a pokoje sa o podobnym standardzie,w maju juz będzie słoneczko wysoko na niebie więc kazdy pokój będzie świetny.Miłego wypoczynku życze,no i udanej kuracji.
alicja25
Kuracjusz
Kuracjusz

Internet owszem jest, lecz trzeba sobie w recepcji kupić kody dostępu. Jeśli sobie dobrze przypominam, to 2zł /godzinę. Natomiast jeśli chodzi o pokoje, to widziałam kilka 2-osobowych i były podobne. Czajnik jest na korytarzu .Jest winda. Tuż za budynkiem Plonu, jest piękna wiata gdzie organizowane są ogniska. Jest też bliziutko niewielki kościółek parafialny. W pobliskim obiekcie ATRIUM, który należy do AMERPOL (dawny Siarkopol) organizowane są operetki. Organizowane są wycieczki między innymi do LWOWA (trzeba mieć paszport)Jest tam ślicznie, będziesz zadowolona. Cieplutko pozdrawiam.
alicja25
Kuracjusz
Kuracjusz

Bożenko jeśli chodzi o wykaz zabiegów w Plonie to z pewnością są ,właśnie sprawdziłam Wejdź w google i wpisz zabiegi w sanatorium Plon w Polańczyku. Jeszcze dodam, że na parterze obok mini kiosku ,są dwa kraniki ze zdrową źródlaną wodą. Życzę zdrowia i miłego pobytu.
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Alicjo, spróbuję jeszcze raz, chociaż wtedy było tylko hasło: zabiegi, ale nic poza tym się nie otwierało. Poskładałam już z różnych informacji i wyszło mi, że całkiem niezłe te zabiegi, oprócz basenu, ale mnie akurat i tak nie jest zbytnio wskazany, bo będę się bała, żeby się nie pośliznąć i znów nie połamać.pozdrawiam
:kwiat:
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nika widzisz, jak ja wiem jakiego pokoju potrzebujemy. :)
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Usia, to super że wszystkie są słoneczne, odetchnełam. np w BESKIDZIE w Krynicy słoneczne były tylko z jednej strony, z drugiej zawsze ponure :)
ODPOWIEDZ