Duszniki Zdrój "Chopin '' 17.04-05.05

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Duszniki Zdrój "Chopin '' 17.04-05.05

Post autor: forumowicz »

kruszynka pisze:Milusińska :kwiat: zadzwoń do NFZ i nie poddawaj sie jeszcze ,nikt Ciebie nie ""zabije"' przeciez ,a kto pyta nie nie błądzi ;)Powodzenia :)
Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.
forumowicz

milusinska pisze:
kruszynka pisze:Milusińska :kwiat: zadzwoń do NFZ i nie poddawaj sie jeszcze ,nikt Ciebie nie ""zabije"' przeciez ,a kto pyta nie nie błądzi ;)Powodzenia :)
Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.
:? :? Przepraszam coś przeoczyłam chyba ,ale miałam dzień pełny fajnych emocjii ;) :oops: :oops: :)
forumowicz

Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.[/quote]
:? :? Przepraszam coś przeoczyłam chyba ,ale miałam dzień pełny fajnych emocjii ;) :oops: :oops: :)[/quote]

Emocje wciąż są. Chyba pogodziłam już się. Chociaż ktoś mi powiedział że powinnam jechać osobiście do NFZ. Też tak myślisz? :|
forumowicz

Kruszynka :kwiat:
Żle odczytałam. Ty miałaś dziś fajny dzień pełen emocji. A ja z tego wszystkiego żle zrozumiałam. Emocje we mnie też wciąż są. Ale nie koniecznie te dobre. Zazdroszczę Ci. :)
forumowicz

Oj wszyscy mamy dni dobre i mniej