ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 28 razy
Podziękowano: 74 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Kożuch? ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 10 razy

Post autor: ANDY12345 »

A coś Ty taka rozbawiona po tym lodowisku ? :roll: . Może jednak kołderka wystarczy ?...... czy pod nią też się będziesz dalej chichrać ? ;) . Idziemy ?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To ja już jednak idę. Zagrzeję kołderkę....... od środka ;) .
Dobramoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A co mam płakać :? Chyba lepiej się pochichrać nawet pod kołdrą, a może nawet zwłaszcza. :lol:
Dobramoc :kwiat: , przechichranych snów życzę. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , wiadomo że lepiej wesołkiem niż ponurakiem, lepiej trefnisiem....... niż katem :P .
Dziękuję :kwiat: ...... i nie żeby było z przekąsem, ale z tymi marzeniami sennymi to różnie :oops: . Może nie przechichrane, ale bardziej przes......., noooo jednym słowem dziwne :lol: . Przynajmniej senniki przepowiadają przyjemniejsze konteksty tych marzeń ;) .
A teraz zdziwienie :roll: . Zapytałem się wujka Google o jakąś dwuznaczność, a AI rozpoznała o którą mi chodzi. Ale i spytała czy chcę rozwinąć pytanie, jakbym jednak coś więcej chciał uzyskać...... chyba że chciała coś ode mnie wyciągnąć :lol: .
Noce chłodne, dni cieplutkie, przynajmniej na razie, to może jakiś dodatkowy spacerek uskutecznię ;) . Tylko trzeba się od klawiatury oderwać i śniadanko zrobić...... i totka sprawdzić :lol: .
Słoneczko już dawno wstało, a po wczorajszym opóźnionym szkiełku, dopiero dochodzę :oops: . Miejmy nadzieję, że micha sałatki nie przyciśnie mnie z powrotem do legowiska :lol: .
Miłego i słonecznego :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Życzenia nigdy nie są z przekąsem, nawet jeśli ogólnie żartuję w rozmowie. :)
Dzień dobry! :kwiat:
Ależ piękny dzień. :o :D
https://youtu.be/eO08Q88lKJ4?is=qmFgdIKWquvyaJCb
;) :lol:
Trzeba było to wykorzystać i spędzić czas na łonie natury. W lesie i nad rzeką c u d o w n i e. :D Taka jesień niech będzie na przekór Gajdzie. :lol:
A rozmawiałeś z nią za pomocą głośnika? To jest dopiero odlot. A jeszcze trochę ją powkręcaj, bądź arcymiły, praw komplementy, itp. Normalnie można przeżyć szok, a to tylko darmowy model. :o Nie dziwię się już tak bardzo przypadkom, w których młodzi ludzie traktują AI jak przyjaciela, powiernika problemów. :roll:
I jak, docisnęła? :oops: ;) :lol:
Dziękuję :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wieeeem ;) , to tylko tak a`propos moich snów :lol: . I jeszcze główne wątki do tej pory pamiętam :roll: .
Śliczny i w słoneczku gorący. W dodatku jeszcze dzisiaj przed komisją stawałem :lol: .
Sałatka nie dała rady. Za to popołudniowe owoce już tak :oops: ...... opuchlizna głodowa wystąpiła :P . Może kapustka szybciej popchnie to towarzystwo :lol: .
Słyszałem o zakochanych nastolatkach..... zwłaszcza jak AI spersonalizuje wyobrażenia. No cóż, jedni zakochują się w piesku czy kotku i chcą z nimi brać ślub, inni z AI :shock: .
Jestem tradycjonalistą, to wolę posługiwać się tradycyjnie..... pismem pisanym :lol: . Po drugie, to nie wiem czy stary Windows by to ogarnął ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wojskową? Pobór robią? :o ;) :lol:
U mnie też była kapustka, ale z grzybkami. Ogólnie to zgrzybieję :lol: , bo ciągle jakieś grzyby jem, bo mi nawet na działce rosną i to różne. :o :D
Tradycjonalista w obsłudze AI, to oksymoron. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Po dwudziestej pierwszej podadzą kogo w brankę wezmą :lol: .
Grzybki są zdrowe, to jak tylko nie ma przeciwwskazań, to zajadaj się nimi :) . Tylko nie grzybiej...... jak huba ;) .
Za niedługo też będę grzybiał :lol: . Myślę, że grzybowa z prawdziwków będzie pierwsza w kolejności. Później kasza na oliwie z sosem pieczarkowym...... dalej już nie będę sięgał :lol: .
W tak szybko rozwijającym się naszym świecie, oksymoronów może być coraz mniej :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W TV? :o ;)
To będziemy jak te dwa stare grzyby. :lol: :lol:
To będzie nowa świecka tradycja. :P
ODPOWIEDZ