Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jeżeli jedziesz na kilka dni to pewnie prywatnie i będziesz miał możliwość wyboru pokoju - chyba, bo z tym bywa różnie. Ja byłem z NFZ i zostałem zakwaterowany w obskurnym, mikroskopijnym pokoiku, w którym było nas 3. W innych sanatoriach pokoje o takim metrażu były jednoosobowe, a tu- trzyosobowy. Jedzenie jak w sanatorium. Co mnie zaskoczyło to brak zup mlecznych na śniadanie? Pierwszy raz z tym się spotkałem. Dobra baza zabiegowa i piękny basen.
Chyba nie o ten szpital pytałeś. To co opisałem dotyczy Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowego z ul. Wojska Polskiego.