Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Cobyś sama ze sobą nie pisala Bibi
Grzybów nie zbieram bom słaba w tym temacie...ale w lesie często bywam jak jestem na wsi kijki idą ze mną w ruch
Grzyby dostaje gotowe ususzone od szwagra dobry chłop
Leje jak z cebra...wakacje pomału się kończą wnuczek najstarszy idzie do 1 klasy
Miłego dnia Wam życzę
Dzięki Atino , już myślałam że tak będzie
To w rodzinie wydarzenie , prawie dorosły człowiek
Mnie chyba złapie deszcz , takie są zapowiedzi na popołudnie
Dzień dobry
Po deszczu pochmurny chłodny dzień
Wyjazd na imprezę lecie ślubu
.Przygotowania na wyjazd ,tak trzeba .towarzystwo oczekuje .Niech nam miło leci dzień ,trzymajmy się w zdrowiu Wyjazdowym życzymy super kuracji
Spokojnego pogodnego dnia pozdrawiam https://youtu.be/J5SW-3qu9dw?si=orFBtl_Ctx12RhmF
Bibi2 pisze: 28 sie 2026 08:06
Dzień dobry,
to w rozjazdach jesteś Gosiu, super podróże
Jakoś zimno nad ranem , słonecznie ale czuje się chłód .
Trzeba jakoś fajnie zakończyć lato , szybkie myślenie należy włączyć
Miłego dnia
Dzień Dobry ...dwa wyjazdy w ciągu roku to znowu nie takie rozjazdy...zmiana klimatu i otoczenia..często natomiast jestem na koncertach ,kabaretach u nas w Poznaniu...ostatnio mi się trafiły Baciary ale się ubawiłam...dla mnie 5 dni to luksus
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego ostatniego letniego wakacyjnego weekendu...Lato się kończy 23 września więc jeszcze trwa
Ostatnio natomiast bywam na 70 lat..80 lat...i się zastanawiam czy z narzekaniem że mnie coś boli zaczekać czy pomału zacząć narzekać...bo wszędzie gdzie idę to choroby...
Ja od dwóch dni w domu… wraz z moim wyjazdem skończyła się piękna pogoda
Ja jednak nadal farciara jestem.
Nie wiem jak długo usiedzę na zadzie w domu, może wraz z piękną jesienią jeszcze gdzieś wybędę… mam zamiar w moją ulubioną Kotlinę Kłodzką.
Bibi częściej wpadnę i nie będziesz sama. Małgosia też wspomoże zaglądaniem i pisaniem.
Dzień dobry
Poniedziałek pogoda fajna 20 stopni
Felice mnie także we wrześniu zawsze nosi na wyjazd ...zobaczymy co życie przyniesie
Bibi...nie ma
Miłego dnia