Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czyszcząc kurki wysłuchałam bardzo ciekawej rozmowy - wywiadu w podcascie Gosia Ohme z jedną z moich ulubionych artystek muzycznych - Małgorzatą Kuś, co mnie zainspirowało to zamieszczenie ponownie jej twórczości tutaj. Mam nadzieję, że tym nikogo nie sprowokuję, zaszczuję czy też obrażę.
Cześć,
Klejne, nikogo nie sprowokujesz,nie zaszczujesz, obrazić też nie, chociaż powinnam tylko odnieść to do siebie.
Nie warto obciążać się czymś na co nie mamy wpływu .....