Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tak ja w Równicy na pierwszym piętrze tam jest odział poszpitalny , Rosomak to piramida najwyżej położona, część zabiegów pewnie w Równicy Ustroń jest piękny dlatego wybrałam go na rechabilitacje
Pamiętam czasy 2017 i dalej jak tu ludzie pisali ,ja osobiście tu zgadzałam się z wieloma koleżankami i potem udało nam się być razem w pokoju i fajny turnus .dziś chyba FB robi robotę ale to też różnie bo ludzie się krytykują i hejtują ! Wszystko się zmienia ...
Toniusia pisze: 22 sie 2026 10:16
Tak ja w Równicy na pierwszym piętrze tam jest odział poszpitalny , Rosomak to piramida najwyżej położona, część zabiegów pewnie w Równicy Ustroń jest piękny dlatego wybrałam go na rechabilitacje
To juz wiesz ze 1 piętro?
Ja jak dzwoniłem kazali mi zadzwonić tydzień przed przyjazdem (wyjazd z Zus)
Ja przyjadę to będziesz już nieźle śmigał po zabiegach jak f16 najgorsze to kogo dadzą do pokoju ja na chodzie lubię łazić no cóż chodzić mogę sama plecak Heya ale do kawiarni sama nie pójdę może trafię na jakąś nie upierdliwa osobę