ROZMOWY NOCĄ
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: ROZMOWY NOCĄ
A Ty wierzysz jeszcze w takie bajki ?
Moje kubki smakowe są ok. Nie tylko ja, ale więcej osób jadło i wzięliśmy różne potrawy. I niestety, nasze zdania były takie same....... także ten tego, zostaję przy swoim
Już po placyku, mleczko się gotuje, pogoda się schłodziła, to i przyjemniej. Troszku popadało i nawet śladu już nie na
Śniadanko przygotowane, to można zasiąść, bo za niedługo wymarsz.
Miłego i przyjemnego cukiniowania
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Dzień dobry
A może balia ogrodowa z piecem?
https://allegro.pl/oferta/balia-ogrodow ... 6954781522
Nie upieram się, że było dobre, bo nie próbowałam, więc nie wiem, zwłaszcza że też mi się zdarzyło być w gruzińsko-azerskiej restauracji, gdzie ukochane przeze mnie chinkali (w końcu to pierożki
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

U mnie też pogoda w kratkę....... ale nie szkocką
Jak się razem zmieścimy, to już zamawiam...... tylko wskaż miejsce zainstalowania
Jak mi od kopa zasmakuje, to na pewno jest dobre i mam już punkt odniesienia do innych knajpek tego gatunku.
A co poradzisz szprotce w konserwie
Tydzień temu kupiłem chlebek w piekarni rzemieślniczej i nawet mi posmakował. Dzisiaj byłem wcześniej, żeby mieć większy wybór i kupiłem dwa inne plus kawałek focaccii. Zjadłem po pajdce same z zsiadłym...... dobre było
Przy okazji szukania ich asortymentów, natrafiłem na tegoroczny ranking tego typu piekarni. Jak zjem dzisiejszy zakup, to pójdziemy do następnej i następnej i będę smakował, które są w moim guście. Mam nadzieję, że przed świętami się wyrobię