Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzień dobry, poniżej przedstawię swój punkt widzenia za okres dotyczący lipiec-sierpień 2026 pobytu w Polańczyku sanatorium Solinka. Budynek położony jest po prawej stronie jako pierwszy z sanatoryjnych budynków. Parking obszerny płatny 210 zł za turnus .Do Solinki można przyjechać dzień wcześniej i można załapać się na 1 kę ,jedynki są tylko w studiu .Panie na recepcji miłe i uprzejme rejestracja opłaty i przydział pokoju przebiega sprawnie. Co do opłat to czajnik 23zł lodówka 63zł ,aTV120zł.w każdym pokoju są. Opłata za 21 dniowy pobyt +jeden dzień wcześniej w pokoju 2 osobowym wynosi 1300zł + 15 zł ubezpieczenie . Pokoje nie za duże ale jak dla mnie w sam raz 2 szafy można śmiało się pomieścić. Miłe Panie konserwatorki powierzchni płaskich sprzątają 2 razy w tygodniu a raz w tygodniu wymieniają ręcznik . Jedzenie dobre urozmaicone nie trzeba dojadać (jak ktoś głodny to naprzeciwko jest Zakapiorek i można zjeść pstrąga zestaw frytki duża porcja surówki i pstrąg 68zł i nie tylko ) .Wizyta u lekarza przebiega szybko i popołudniu już można odebrać kartę zabiegowa na recepcji. Na karcie są 54 zabiegi +kuracja pitna wszystkie zabiegi na miejscu. Panie i Panowie Rechabilitanci podchodzą profesjonalnie i solidnie do wykonywanych zabiegów zawsze z uśmiechem na ustach Pan Andrzej (szybki) pok 23 uśmiechnięty i wesoły, Pani borowinka pok 18też spoko,na kąpielach solankowych wszystkie panie miłe uśmiechnięte (tylko jeden Pan z brodą na kąpielach solankowych do pracy przychodzi za karę) .Rowerów nie opłaca się brać .
Dzięki za opinię , chyba jesteś zadowolony z pobytu? Trochę zdziwił mnie Twój koszt 1300 zl w 2 os. ? czy za 2 osoby ? no bo wtedy bardziej by pasowało. Ja byłam w czerwcu i zwóciłam bardzo zadowolona. Polecam zwiedzić okolicę
No bywało lepiej to 1300 to za jedną dobę w pokoju 2 osobowy w tym wliczony parking i jeden dzień wcześniej z śniadaniem . Tylko szkoda że monopol na wycieczki w Solince ma Pan Franciszek wycieczki bardzo fajne wszystkie wycieczki po okolicy .Ale szkoda że żadnej wycieczki zagranicznej czy na Słowację czy na Węgry nie było.