Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Latarniku do muzycznych nie wchodzę.
Nie to, że słoń mi ...itd, ale nie.
Nie mogłam wiedzieć, że Ty na innym polu
Latarniku z tym kacem to przesada ale z ilością, jakby zebrał to, co na tej posesji jest to
Miłego
Gdzie te wesela co kiedyś były , byłam wczoraj nie wiem co będzie jak nasze pokolenie już tańczyć nie będzie mogło . Muzyka fajna a młodzież siedzi w sali lub altanie.Chyba wesel już nie będzie komu urządzać.
Mary byłam na weselu swojej Córki w ubieglą sobotę
Dj fajnie prowadził , wszyscy tańczyli , mlodzież szczególnie , nawet ja - te wolniejsze kawałki
Wszyscy , ktorzy jeszcze mogli tupali do 5 rano
Ja zabrałam sie o 3 godz.
Gdzie Ty trafiłaś Niepojęte
Pozdrawiam
Martinko bo wesele twojej córki było bardziej nowoczesne, tak jak i mojej córki kilka lat temu też był DJ a tam było orkiestra i klimat jak że 20 lat temu a gdzie byłam , tylko napiszę że małopolskie że świętokrzyskim się łączyli w węzeł małżeński