Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Powiem, że nie jest fajnie, jak do pilotu od klimy dorwie się osoba grubszej kości
Nastawia ją tak, żeby by czuć chłodek a do innych jest tekst - to ubierz się W wakacje
Coz taki mamy klimat , rządzą potężni
Ogólnie jest to słabe
Pozdrawiam
Dzień dobry
Ja dopiero teraz witam się z Wami, urwanie głowy mamy w pracy, ciągle jeździmy w delegacje bo na innych placówkach chyba jakaś epidemia, L4 jedno za drugim
Teraz jeszcze idę na usg tarczycy, byłam w szoku jak zadzwoniła pani z przychodni i podała mi termin na dziś, skierowanie dostałam ok 3 tygodnie temu.
Miłego wieczoru
Dzień dobry
Cieplutko 27 st. Dzisiaj
W moje okna w pracy słońce nie zagląda
Jest lepiej i klima działa
Kawa, bo tak, co rano zapraszam
I dużo wody dzisiaj, zeby nawodnic organizm
Dobrego dnia życzę