Admirał I Świnoujście
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Re: Admirał I Świnoujście
Na godzimę przed odjazdem Ali kawa w Lunie. Właściciel zaprezentował nam prawdziwe sporządzanie cappuccino. Urządzenie, proporcje, ubijanie i uzupełnianie mlekiem - była dobra. Kwiatek dopełnił reszty 
- Załączniki
-
- 20260413_124101.jpg (53.9 KiB) Przejrzano 534 razy
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Pan chyba "zakosil" mój stolik z domu 
Dużo fajnych, klimatycznych miejsc na promenadzie, uwierzyć nie mogę, że minął rok od mojej wizyty.
Ciepło pozdrawiam i życzę kolejnych wspaniałych dni. A szybko miną...
Dużo fajnych, klimatycznych miejsc na promenadzie, uwierzyć nie mogę, że minął rok od mojej wizyty.
Ciepło pozdrawiam i życzę kolejnych wspaniałych dni. A szybko miną...
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Oj tak, mijają bardzo szybko. Już od wczoraj słychać rozmowy , kiedy, o której, czym do domku oczywiście. Ja również już się temu trochę poddałam i wczoraj ruszyłam po kartony, ponieważ te w tę stronę zostały mocno uszkodzone i je po przyjeździe wyrzuciłam. No i .... konsternacja w Świnoujściu w tym czasie kartonu nie kupisz. Obleciałam wszystkie 3 poczty łącznie z główną i nic. Jeden sklep, drugi - nic . Dobrze, że pomyślałam wcześniej więc mam jeszcze czas na zakup przez internet . W tej chwili są w drodze. Przewidywana dostawa - jutro. Piszę to tak ku przestrodze by tych spraw nie zostawiać na koniec ... bo nie wiem co bym zrobiła
Ludzi bardzo dużo choruje, mnie też coś zaczęło pobierać ale "apteka", którą wzięłam ze sobą pomogła i jest ok. Dni lecą , Dzięki bardzo miłym, życzliwym i wesołym ludziom wokół mnie - jeszcze szybciej . Dużo uwag tylko do personelu .... ale to na koniec.
Tymczasem pozdrawiam
Ludzi bardzo dużo choruje, mnie też coś zaczęło pobierać ale "apteka", którą wzięłam ze sobą pomogła i jest ok. Dni lecą , Dzięki bardzo miłym, życzliwym i wesołym ludziom wokół mnie - jeszcze szybciej . Dużo uwag tylko do personelu .... ale to na koniec.
Tymczasem pozdrawiam
-
maciejt
- Bardzo Pomocny Kuracjusz