Rehabilitacja ambulatoryjna w Szpitalu Reumatologicznym w SopocieBarbaraG pisze: 26 mar 2026 20:44 Dobrze, że nie dają nam przydziałów do Sopotu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A swoją drogą to ciekawe czy ktoś z naszego NFZ dostał kiedyś Sopot. Może Ci co mieszkają dalej![]()
Wszystkim życzę miłego wieczoru.![]()
POMORSKI NFZ -kolejka itp
- strapper
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lut 2014 08:22
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 1 raz
Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
W dalszej części pisma stoi że mogę złożyć kolejne skierowanie ...
Teraz Asik czekamy na Ciebie
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Też dostałam taką propozycję w NFZ w chwili kiedy oddawałam skierowanie...w moim przypadku to bez sensu przez permanentne korki w Trójmieście odpuściłam...strapper pisze: 28 mar 2026 16:23Rehabilitacja ambulatoryjna w Szpitalu Reumatologicznym w SopocieBarbaraG pisze: 26 mar 2026 20:44 Dobrze, że nie dają nam przydziałów do Sopotu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A swoją drogą to ciekawe czy ktoś z naszego NFZ dostał kiedyś Sopot. Może Ci co mieszkają dalej![]()
Wszystkim życzę miłego wieczoru.![]()
![]()
- Asik_
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2022 09:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 37 razy
Steapper,strapper pisze: 28 mar 2026 17:28 Taką formę rehabilitacji będę mieć po raz pierwszy. Koleżanki z pracy mówią, że cytuję ,, przekichane ,,( sorki ).
Jak oceniasz![]()
To była pierwsza moja rehabilitacja w 2005 toku,miałam małe dzieci,więc nie chciałam daleko wyjeżdzać,ale Twoja koleżanka ma rację,drugi raz nie zdecydowałabym się na taką rehabilitację.Jeżdzilam codziennie autobusem 50 kilometrów i wszystkie zabiegi staraliśmy się odbyć szybko,żeby szybciej jechać do domu,przez co lekarka na nas krzyczała,że po to zabiegi są rozłożone w czasie,żeby nam pomogły,ale nam nie było " w smak" siedzieć na korytarzu i czekać czasem po godzinę ,lub więcej na następny zabieg
W następnym sanatorium byłam dopiero w 2021 roku,bo częściowo po doświadczeniach z Leśnika długo nie myślałam o żadnym sanatorium
Strapper,ale moje doświadczenia nie przesądzają,że Ty tak samo będziesz odbierała.Tobie może się przecież podobać,czego szczerze Ci życzę
- Asik_
- Super Kuracjusz

Atinko,na koniec tygodnia 1578, jak tak dalej pójdzie i we Wielkim Tygodniu codziennie też będzie schodzić po 200-300 miejsc jak w ostatnich 2 tygodniach to mogę mieć skierowanie jeszcze przed świętami
Na razie czekam cierpliwie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
- Asik_
- Super Kuracjusz

Masz rację
Pozdrawiam serdecznie