Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
nike1972 pisze: 24 mar 2026 11:14
Witam
Ja zaczynałam od 48 tys i jadę z NFZ, dziś mam już nr 550 , ciekawa jestem tylko gdzie dostanę, nie ukrywam, że bardzo bym się cieszyła z miejscowości nadmorskich, tam jest dużo ścieżek rowerowych, choć inne miasta też mogą być, aby było gdzie jeździć rowerem, bo tym razem mam zamiar go zabrać , pozdrawiam wszystkich kuracjuszy
Rower weź gdziekolwiek dostaniesz przydział, bo wszędzie znajdą sie fajne ścieżki rowerowe. Życzę fajnego przydziału.
Archibald pisze: 23 mar 2026 14:01
Ja zaczynałem start z pozycji 39.000,a skierowanie otrzymałem przy nr 447, więc już lada chwila, a ZUS spełni Twoje pragnienie
Witaj do jakiego sanatorium dostałeś ?? i na jaki miesiąc , jeśli tajemnica na ogólnym to może na PV ??