Goczałkowice Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Goczałkowice Zdrój

Post autor: zebra »

Witam. Dostaliśmy z mężem sanatorium Limba. Przełom lipiec/sierpień. Może ktoś był i mógłby się podzielić opinią. Będę wdzięczna. Pozdrawiam. :kwiat:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Goczałkowice Zdrój - Limba

Post autor: jacky6 »

Prawie dwanaście lat temu sąsiadowałem z Limbą, wiem, że obiekt był modernizowany.
Dwójkę otrzymacie - lepiej już zgłaszajcie tam taką potrzebę.
Zachwytem nie zostaniecie powaleni ale latem czekają Was miłe spacery po parku i wycieczki do pobliskiego Beskidu, którego wierzchołki dają się spostrzec.
Przygotujcie się na zwiedzanie Ogrodów Kapiasa, najlepiej w dzień wolny od zabiegów, bo zajmie Wam to sporo czasu a szczególnie sesja fotograficzna.
Nie wiem, czy działa jeszcze jedyny lokal taneczny, ale drzewiej dobrze się ludziska bawiły.
Zabiegi są super i do tej pory w ocenie moich znajomych mocno szybują.

:mrgreen:
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
:ugeek:
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Goczałkowice Zdrój

Post autor: zebra »

Dziękuję. :kwiat: trochę poczytałam o tym obiekcie. Wiem, że tam tylko zakwaterowanie, zabiegi w różnych budynkach. Wczoraj był przydział, termin 22 lipiec -12 sierpień. Na grupie sanatoryjnej na FB dowiedziałam się, że jedna pani jedzie tam w czerwcu, obiecała wrzucić jakieś informacje. Pozdrawiam.
Jacek0101
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2026 14:21
Podziękował: 2 razy

Post autor: Jacek0101 »

Porażka , jedna ulica i nuda .
Awatar użytkownika
bokas
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2018 13:24

Post autor: bokas »

Słyszałam ,że ma w tym roku być przeprowadzony remont na 2 piętrze.Czyli będziemy przebywać w hałasie i pyle Czy ktoś coś wie dokładniej na ten temat?
Awatar użytkownika
bokas
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2018 13:24

Post autor: bokas »

Też słyszałam ,że ma być remont, może ktoś obecnie przebywa w Limbie i podzieli się opiniami.Juz raz byłam w sanatorium podczas remontu i było to bardzo uciążliwe.
dorotka123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 16:29
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dorotka123 »

Witam.Byłam w Limbie Goczałkowice Zdrój 3 lata temu ,sam budynek PRL ale do przeżycia.Limba to tylko sam ośrodek gdzie się nocuje,na posiłki idzie się do innego budynku przez park 5 minut, wyżywienie bardzo dobre,na zabiegi też chodzi się do innego budynku ale baza zabiegowa bardzo dobra i bogata także polecam 🙂
ODPOWIEDZ