Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium. Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Kruszynko Mogę w ten sposób?Uwielbiam kwiaty,to temat na wypowiedż.
Jeszcze nikt nie pisał dla mnie
Nie potrafię pisać wierszy,nie mam zdolności rymowania nawet biały wiersz sprawiłby
mi trudność.Ale z prawidłowym odczytaniem nie mam problemu.
Bądę czekał na każdy kawałeczek Twojej szufladki...
Tyle jest do serca Twego dróg... https://www.youtube.com/watch?v=yKWIYhe ... A8&index=9
W marcu Torzewski będzie w moim mieście.Już kupiłem bilety
Cala przyjemność po mojej stronie
Jesli Tobie jest miło
A pewnie ,że możesz
U mnie bedzie chyba, czy już nawet był.
Byłam na Jego koncercie z przyjaciółką w innym mieście.
A ta piosenka jest najpiękniejszą w jego repertuarze
Dziękuję za nią
Będziesz zadowolony
Pozdrawiam serdecznie .
Kruszynko W muzycznym niekiedy gramy dobranocki.Tak mi się spodobało
to nagranie,że pomyślałem zagram tutaj .Tytuł jak najbardziej w temacie"Dziwne ścieżki miłości"
A tekst... to poezja.
Chris Rea - Love's Strange Ways https://www.youtube.com/watch?v=_e7Z6lY3G3s