Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam. Ewasz właśnie przeczytałam na forum że wysłałaś skierowanie na RO do Lądka Zdrój I czekasz na odpowiedź. Ja w ub. roku w czerwcu wysłałam do Połczyna,
zostalam zakwalifikowana i niestety tydzień temu dostałam zwrot dokumentów z adnotacja że
Połczyn nie podpisał nowej umowy i nie będą świadczyć tej formy leczenia. Obecnie szukam ośrodka gdzie by wyjechać. Moje skierowanie jest z kodem 4300 ale nie jest to szpitalne tylko zaostrzenie choroby przewlekłej. Czy możesz mi opisać czy takie skierowanie (nie poszpitalne) może być zakwalifikowane na wyjazd. Pozdrawiam
Dzięki i nie byłaś po żadnej operacji. Od kilku dni dzwonię po różnych miejscówkach i słyszę że przyjmują po urazach i operacjach. No może poza Wlokniarzem w Busku gdzie termin jest w 2042 roku I Krystyna I Marconi. Tam przyjmą w 2033 I 2034 r.