wspólny wyjazd

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
zbyszko61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2024 16:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 36 razy
Podziękowano: 28 razy

Re: wspólny wyjazd

Post autor: zbyszko61 »

skoro malzenstwa sa traktowane w sposob wyjatkowy
Anker, możesz rozwinąć temat? Bo jak dla mnie to głupoty piszesz!. Przepracowałem w przemyśle ciężkim 47 lat (huta), moja żona również z tym że trochę krócej czyli 42 lata. Oboje nie tak dawno przeszlismy na emeryturę i po raz pierwszy chcemy razem pojechać. W sumie razem pracowaliśmy 89 lat i tyle lat płaciliśmy składki. Dodam może nieskromnie że moja małżonka miała 34 dni nieskładkowe a ja trochę więcej 8 miesięcy. I Ty piszesz że mnie ktoś traktuje wyjątkowo bo co? Bo pokój mi dwuosobowy dadzą? a poza tym pokojem to gdzie w którym miejscu tak mnie traktują? Zastanów się co piszesz bo nie przystoi...... :oops:
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 101 razy
Podziękowano: 54 razy

Post autor: Arker »

Tobie przystoj byc traktowanym na preferencyjnych warunkach?,a co do pracy to kazdy pracuje ,pracowal,ale watpie zebys zrozumial ,ty masz roszczeniowa postawe ,pracowalem to mi sie nalezy pokoj 2 ,innych mam gdzies .bez odzewu.Ja tez juz ponad 40 lat pracuje i mam byc w sanatorium z honorami witany i apatament dostac?
Awatar użytkownika
zbyszko61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2024 16:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 36 razy
Podziękowano: 28 razy

Post autor: zbyszko61</